Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotoistorija apie Kuršių neriją sužavėjo Europos profesinio mokymo bendruomenę

Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro Fotografijos specialybės mokinių komanda Evelina Burštein, Timas Kliukoit, Raminta Levandraitytė-Matulevičienė, Eglė Mekuškienė su profesijos mokytoja Jogaile Butrimaite fotografijos konkurse #CedefopPhotoAward 2018 iš 100 dalyvavusių komandų pelnė 3 vietą. Prizas buvo kelionė į 59-ąjį Salonikų tarptautinio filmų festivalio atidarymą.
Fotoistorija apie Kuršių neriją
Fotoistorija apie Kuršių neriją / Nuotr. iš Evelinos Burštein archyvo

2018 m. lapkričio 2 dieną, Cedefop laikinoji direktorė Mara Brugia ir Salonikų tarptautinio filmų festivalio generalinė direktorė Elise Jalladeau atidarė fotografijų parodą Salonikų kino muziejuje. Komanda iš Lietuvos buvo garbės svečiai.

Antradienį, lapkričio 6 d., 11 val. apdovanojimą pelniusią fotoistoriją galėsite pamatyti ir su autoriais pabendrauti Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre fotografijų parodos atidarymo metu.

Fotografijos #CedefopPhotoAward 2018 konkurso tikslas – paskatinti profesinio mokymo įstaigų besimokančiuosius pateikti savo mokymosi profesiniame mokyme kolektyvinės patirties fotoistoriją, pasidalinti žinute apie savo požiūrį į profesinį mokymą. Konkursas organizuojamas trečius metus iš eilės. Konkurse galėjo dalyvauti Europos Sąjungos šalių, Norvegijos ir Islandijos profesinio mokymo įstaigų mokiniai, besimokantys pagal pirminio ar tęstinio profesinio mokymo programas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius