Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MO muziejus prieš šventes dalinasi menininkų šventiniais sveikinimais: pamatykite

MO muziejaus komanda, nors ir negali susitikti su lankytojais gyvai, šventinius sveikinimus perduoda video formatu iš šventiškai nusiteikusių MO lauko erdvių. Šiais neramiais laikais muziejaus atstovai tikisi, kad skirtingų menininkų šventiniai sveikinimai nuramins, įkvėps ir emociškai sušildys.
Kalėdos
Kalėdos / Duy Hoang nuotr./ Unsplash nuotr.

Šokis, muzika ir daina, performansas ar žodinis sveikinimas – kiekvieno menininko individualus palinkėjimus šių švenčių proga. Šventinius sveikinimus siunčia aktorius Paulius Markevičius, atlikėja Migloko, šiuolaikinio šokio šokėja Agnietė Lisičkinaitė, Dr. GoraParasit bei MO muziejaus komanda. Išgirskite ir pamatykite juos!

Individualūs kiekvieno menininko linkėjimai

„Dideli stebuklai prasideda nuo mažų darbų. Tuos mažus darbus darome mes kiekvienas. Tad reikia nepamiršti ir apsidovanoti save. Pasikvieskite save į pasimatymą ir atraskite naujai ateinančius stebuklus“, – gražių švenčių linki aktorius Paulius Markevičius ir dalijasi istorija apie budistų vienuolį.

VIDEO: Menas pajusti Kalėdas. Paulius Markevičius

„Linkiu ramiai, kantriai ir rūpestingai išlaukti, nes kaip ir viskas šis sunkus laikas turi ne tik pradžią, bet ir pabaigą. O tada vėl galėsime pasileisti plaukus ir daug daug šokti kartu!“, – sako Agnietė Lisičkinaitė.

VIDEO: Menas pajusti Kalėdas. Agnietė Lisičkinaitė

Likti sveikiems linki atlikėja Migloko. Žiūrėkite jos sveikinimą:

VIDEO: Menas pajusti Kalėdas. Migloko

MO muziejus taip pat paruošė ir performatyvų Dr. GoraParasit ramybės palinkėjimą. Žiūrėkite jį:

VIDEO: Menas pajusti Kalėdas. Dr. GoraParasit

MO komanda kviečia į realybę įsileisti stebuklą

„Linkime jums įsiklausyti į save. Skirkite laiko tam, kam anksčiau jo pritrūkdavo. Ilgai ir iš lėto vaikščiokite, daug ilsėkitės, svajokite ir netgi nuobodžiaukite – juk tai padeda gimti naujoms mintims ir idėjoms. Atraskite džiaugsmą kasdienybėje – ne tik per Kalėdas. Įsileiskite į realybę stebuklą“, – teigia MO komandos žmonės savo šventiniame sveikinime.

Visą MO komandos šventinį sveikinimą žiūrėkite čia:

VIDEO: Menas pajusti Kalėdas. MO komandos žmonės

Menas pajusti Kalėdas

Taip pat primename, kad šiuo metu MO muziejaus lauko erdvės yra nušvitusios naujomis spalvomis ir atspindžiais. „Menas pajusti Kalėdas“ iniciatyva MO lauko erdvėse kuria šviesesnį švenčių laukimą, reaguojant į niūrias ir neramias nuotaikas pandemijos metu.

Taigi einant pro šalį ir pamačius pasikeitusias MO lauko erdves, į jas galima individualiai užsukti ir emociškai „pasikrauti“.

Pasikeitusias MO muziejaus lauko erdves lydi ir e gidas – elektroakustinis garso takelis, praturtintas Ambient skambesiu, žiemos motyvais. Jo klausytis galima individualiai, naudojantis savo išmaniuoju įrenginiu ir asmeninėmis ausinėmis, o taip pat ir saugiai savo namuose – gidas.mo.lt

O kartu su „Lietuvos paštu“ MO muziejus rado būdą, kaip linkėjimus ir šilumą perduoti saugiai – siunčiant ranka rašytus nuoširdžius sveikinimus draugams bei artimiesiems Lietuvoje. Juk paštu gautas atvirlaiškis – tarsi apkabinimas laišku.

Atvirlaiškiams skirta speciali pašto dėžė, o MO muziejus kartu su „Lietuvos paštu“ pasirūpins, kad atvirlaiškiai pasiektų adresatus.

„Menas pajusti Kalėdas“ MO lauko erdvėse saugiai ir individualiai patirti galima kiekvieną dieną iki sausio 3 d. 16:00-22:00.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius