-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 16

Eurolygos boso kalboje – užuomina apie augančius milijonus

Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu pasveikino į Vitoriją susirinkusius finalo ketverto dalyvius. Katalono kalboje – pasididžiavimas krepšiniu plakančiomis baskų širdimis ir užuominos apie augančias turnyro pajamas.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Sveiki atvykę į Vitoriją, – į svečius kreipėsi J.Bertomeu. – Man tai ypatinga akimirka finalo ketvertą pristatyti čia, Vitorijoje, nes krepšinis yra šio krepšinio miesto gyventojų kraujyje ir šis miestas labai ilgai laukė šios krepšinio šventės.

Labai mažai kas prisimena, kad prieš 19 metų Vitorija gavo teisę organizuoti finalines kovas, bet nuo tada praėjo labai daug laiko. „Baskonia“ ir vietos institucijos smarkiai stengėsi, kad sugrąžintų finalo ketverto kovas. Kad Vitorija taptų Europos krepšinio sostine.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Sergio Llullas
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Sergio Llullas

Tai buvo fantastiški septyni mėnesiai. Mes tapome vieno dramatiškiausių sezonų liudininkais. Buvo daugybė puikių rungtynių, išskirtinių individualių pasirodymų, meistriškų trenerių dvikovų, o net septynios komandos sezono finišo tiesiojoje iki paskutinės akimirkos grūmėsi dėl vietos atkrintamosiose.

Tai tik patvirtina, kokie alkani yra mūsų klubai ir žaidėjai, kokios svarbios kiekvienerios rungtynės, kiekviena minutė. Ir kokia lygi ta kova šiame naujame formate, startavusiame prieš trejus metus.

Fanai davė aiškų signalą. Net daugiau nei 2,1 mln. sirgalių lankėsi arenose šį sezoną. Mums pavyko ištransliuoti rungtynes beveik 200 valstybių ir teritorijų. Rungtynes kiekviename žemyne stebėjo milijonai žmonių.

Mūsų skaitmeninės platformos fiksavo rekordinius rodiklius kiekvienoje kategorijoje. Bet mums to neužtenka. Mes norime padaryti dar geriau.

Tai mūsų pareiga rasti dar daugiau kanalų mūsų sirgaliams, tapti dar įdomesniems, nenustoti tobulėti ir atnešti naujovių. Taip pat tai mūsų pareiga kartu su IMG auginti mūsų komandų verslo pusę.

Europos krepšinis dar nebuvo tokiose gerose pozicijose kaip dabar. Per pastaruosius tris sezonus mūsų pajamos augo 2,4 karto. Tapome saugia, patikima ir galinga platforma tiek transliacijų, tiek komerciniams partneriams.

Su džiaugsmu žvelgiame į ateitį, nes mums gera į Eurolygos šeimą priimti du naujus klubus – Miuncheno „Bayern“ ir Vilerbano ASVEL. Šios komandos išplės mūsų teritoriją ir auditoriją.

Pagrindinis mūsų tikslas išlieka tas pats – fanai. Ir dėl fanų mes surengėme šią fantastišką šventę Vitorijoje.

Teprasideda žaidimas.“

VIDEO: „Ginčas“ ir neišvengiamos Kauno „Žalgirio“ permainos Eurolygoje
VIDEO: „Ginčas“: katastrofa pavadintas formatas ir didžiosios LKL atkrintamųjų intrigos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius