Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 20

Paaiškėjo, kas laimėjo 2 bilietus į Eurolygos finalo ketvertą

Portalas 15min, oficialus Eurolygos žiniasklaidos partneris Lietuvoje, dovanoja du 1100 eurų vertės bilietus į Eurolygos finalo ketverto kovas, kurios vyks Serbijos sostinėje Belgrade gegužės 18–20 d.
Spėlionė.
Spėlionė.

Norėdami laimėti prizą, galėjote dalyvauti specialiame 15min Eurolygos žaidime. 15min krepšinio rubrikoje 24sek skaitytojai galėjo spėti, kas laimės Eurolygą. Reikėjo būtinai suveskiti savo vardą ir el. pašto adresą, kad galėtume su jumis susisiekti laimėjimo atveju. Skaitytojai galėjo pasidaliti savo prognozėmis socialiniame tinkle „Facebook“.

Dalyvauti žaidime galite čia.

Geriausia dalis – nebūtina atspėti tiksliai, nes laimėtoją išrinksime burtų keliu, spėti galite iki gegužės 1 d. Taip turėsite laiko susiplanuoti kelionę į Belgradą sau patogiu būdu.

ATNAUJINTA. Nugalėtoją išrinkome gegužės 2 d ir su juo susisiekėme asmeniškai. Bilietus laimėjo Arnas M.

15min pasirašė sutartį su „EuroleagueBasketball“ ir tapo išskirtiniu oficialiu Eurolygos žiniasklaidos partneriu Lietuvoje. Sutartis pasirašyta likusiai šio sezono daliai ir dar 4 metams. 15min prisijungė prie elitinio Europos žiniasklaidos klubo – oficialiais Eurolygos media partneriais iki šiol buvo tik 7 portalai ir leidiniai, tarp kurių tokie sporto žiniasklaidos grandai, kaip ispanų AS, prancūzų „L´Equipe“, italų „GazettadelloSport“.

15min turės išskirtines teises nušviesti „TurkishAirlines“ Eurolygos, kurioje žaidžia Kauno „Žalgiris“, ir „7DAYS EuroCup“, kuriame dalyvauja Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“, turnyrus, naudoti aktualiausią Euroleague.net vaizdo ir tekstinę medžiagą bei archyvus.

15min dovanoja du bilietus į Eurolygos finalo ketverto rungtynes Belgrade, kurios vyks gegužės 18 – 20 d. Bilietų vertė – 1100 EUR. Laimėtojas kelionę į Belgradą ir atgal, taip pat ir apgyvendinimą Belgrade, organizuojasi pats ir apmoka iš savo lėšų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius