Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 08

Marius Grigonis nenori teisintis: „Truputį gėda“

Marius Grigonis ketvirtojo kėlinio viduryje piktai prisėdo ant atsarginių suolo ir užleido vietą aikštėje jaunimui. „Žalgiris“ iškėlęs baltą vėliavą skausmingai pasitiko beviltiškų rungtynių su „Anadolu Efes“ pabaigą. Jis dar persimetė keliais žodžiais su treneriu Šarūnu Jasikevičiumi. „Žalgiriui“ reikės ieškoti atsakymų, bandant išbristi iš trijų pralaimėjimų paeiliui balos. Turkai dominavo Kaune 79:58.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Marius Grigonis bandė dirbti keliais etatais.

Pirmoje rungtynių pusėje jis kūrė progas komandos draugams, kai atliko 3 iš 4 „Žalgirio“ rezultatyvių perdavimų ir darbavosi sėkmingiau nei šeimininkų įžaidėjai.

Jis bandė traukti komandą ir savo drąsiais piktais prasiveržimais. Švystelėjo vilčių įpūtusius tritaškius.

Bet „Žalgiris“ buvo labai blankus. Toks jis net negalėjo pasipriešinti Ergino Atamano komandai.

„Nelabai yra ką sakyti. Taip negalime žaisti namie. Nėra ko plėstis. Visi viską matė. Nėra, ką sakyti“, – nedaugžodžiavo 9 taškus ir 3 rezultatyvius perdavimus surinkęs M.Grigonis.

– Ar komanda gali jausti nuovargį po sunkių rungtynių serijos?

– Galima teisintis, bet niekam nerūpi. Pažiūri į rezultatą, turnyro lentelę ir viskas aišku. Ar pavargę, ar traumuoti – būtų juokinga teisintis.

– „Anadolu Efes“ žinome kaip labai gerai puolančią komandą, bet kuo ypatinga buvo turkų gynyba, apribojusi „Žalgirį“ tik iki 58 taškų.

– Atrodo, jie viską geriau darė: ir greitesni, ir stipresni. Bet kai taip pralaimi, truputį gėda... Poryt žaidžiame vėl, reikia kažkaip kuo greičiau pamiršti.

– Kur galima ieškoti rezervų „Žalgirio“ žaidime?

– Atsigaus. Turi atsigauti tie, kurie buvo traumuoti. Kartu žaisti. Ne toks „Žalgiris“ yra, koks atrodė šiandien. Sunku, bet turime pamiršti ir eiti toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius