-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 25

Nickas Calathesas sulaukė dėmesio iš kelių Eurolygos klubų

Įspūdingą sezoną Atėnų „Panathinaikos“ komandoje sužaidęs Nickas Calathesas iškart tapo itin paklausia preke laisvųjų agentų rinkoje. Krepšininką jau medžioja Maskvos srities „Chimki“ ir „Barcelona“ klubai, skelbia eurohoops.net.
Nickas Calathesas
Nickas Calathesas / nuotr. Lino Žemgulio

Nuo 2015-ųjų Graikijos čempionų gretose rungtyniaujantis N.Calathesas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 14,5 taško, atkovojo po 3,8 kamuolio ir atliko po 8 rezultatyvius perdavimus, tačiau „Panathinaikos“ ketvirtfinalyje nesugebėjo perkopti Madrido „Real“ barjero.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad „Panathinaikos“ klubo vadovai yra nusiteikę išsaugoti 29-erių graiką bei siūlė jam 6,5 mln. eurų trejų metų vertės kontraktą, tačiau pats krepšininkas į tą pasiūlymą nesureagavo.

Aktyviai N.Calathesą į savo gretas viliojanti Maskvos srities „Chimki“ gynėjui pateikė dvejų metų trukmės sutartį, kuri finansiškai net pranoksta Atėnų komandos pasiūlymą, tačiau tikslesnės detalės nėra atskleidžiamos. Tuo tarpu „Barcelona“ ekipa susidomėjimą reiškia šiek tiek pasyviau ir pasiūlymo pateikusi kol kas nėra.

Jeigu per artimiausias 10 dienų N.Calathesas nepriims sprendimo dėl savo ateities, tuomet Ispanijos komanda imsis aktyvesnių veiksmų.

Taip pat nereikėtų pamiršti, kad išlieka persikėlimo į NBA tikimybė. Jeigu N.Calathesas tikisi patraukti NBA komandų dėmesį, tuomet jam reikia palaukti iki liepos 1 dienos, kuomet NBA komandos galės pradėti sudarinėti sutartis su krepšininkais. Vis tik, pasak Eurohoops.net, jeigu N.Calathesas sulauks itin patrauklaus pasiūlymo Europoje dar iki liepos 1 dienos, jis ilgai nedvejos jį pasirašyti.

N.Calathesas NBA lygoje jau yra rungtyniavęs 2013-2015 metų sezone, kai atstovavo Memfio „Grizzlies“ komandai, nors naujokų biržoje buvo pašauktas dar 2009-aisiais.

Per dvejus metus, praleistus už Atlanto, krepšininkas vidutiniškai per 15,6 minutes pelnė po 4,6 taško, atkovojo po 1,9 kamuolio ir atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius