Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 29

Odė Šarūnui Jasikevičiui – šiais metais gimė didis treneris

Krepšinio naujienų portalas „Eurohoops“ sudarė svarbiausių Eurolygos metų akcentų dešimtuką. Į jį pateko ir Šarūnas Jasikevičius – Kauno „Žalgirio“ treneris tapo tikru 2017-ųjų atradimu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Eurohoops“ apžvalgininkas Nikosas Varlas įsitikinęs, kad šiais metais gimė didis treneris.

„Visas krepšinio pasaulis žino ir vertina Šarūną Jasikevičių kaip žaidėją. Jis sukūrė istoriją, kai tapo vieninteliu žaidėju, laimėjusiu Eurolygą keturis kartus su trimis skirtingomis komandomis. 2017 metus mes prisiminsime, kaip tuos, kuriais Jasikevičius pratęsė savo legendą kaip treneris“, – liaupsių „Žalgirio“ vedliui negailėjo „Eurohoops“.

Anot portalo, Šaras išdarinėja stebuklus su dešimt pergalių jau iškovojusiu Kauno klubu: „Jis derina neįtikėtiną stilių su išmintingu žaidimo matymu ir pelno visišką žaidėjų, varžovų ir viso krepšinio pasaulio pagarbą. Gimė didis treneris ir jis yra vienas iš įspūdingiausių modernios istorijos figūrų.“

„Eurohoops“ taip pat išskyrė kitus metų akcentus – Stambulo „Fenerbahče“ komandos triumfą, naujojo 16 komandų formato sėkmę, Željko Obradovičiaus titulų medžioklę, Ekpe Udoh dominavimą po krepšiu, „Olympiakos“ stabilumą, Sergio Llullo MVP apdovanojimą, geriausią Keitho Langfordo karjeros sezoną, Luka Dončičiaus proveržį ir Sergio Rodriguezo sugrįžimą į Europą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius