Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 24

P.Motiejūnas paaiškino L.Westermanno sugrįžimą ir nusisukimą nuo NBA stovyklų

Kauno „Žalgiris“ vėlų sekmadienio vakarą paskelbė apie Leo Westermanno sugrįžimą, o toks klubo sprendimas nustebino „mažo ir aštraus“ įžaidėjo laukusius komandos sirgalius. Tiesa, Lietuvos čempionų direktorius Paulius Motiejūnas turi paaiškinimą.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Prancūzas L.Westermannas Kauno ekipos marškinėlius vilkėjo 2016-17 metų sezono metu, o tada pakėlė sparnus į Maskvos CSKA.

P.Motiejūno teigimu, gynėją „Žalgiris“ stebėjo nuo pat išvykimo. „Žiūrėjome, kaip jam seksis Maskvoj, matėme, kad negavo daug žaidimo laiko, todėl ir pagalvojome, kad gali grįžti pas mus. Nuo tada jį stebėjome, kažkiek dvejojome dėl traumos, bet matėme, kad viskas vyksta sėkmingai ir nusprendėme susigrąžinti“, – „Žalgirio“ radijo laidoje pasakojo klubo direktorius.

Šarūnas Jasikevičius anksčiau minėjo, kad yra ieškomas „mažas ir aštrus“ įžaidėjas, tačiau akivaizdu, kad L.Westermannas ne visai atitinka šį norą. Nebuvo paslaptis, kad papildymo „Žalgiris“ dairėsi už Atlanto, kur ruošėsi stebėti NBA klubų stovyklas ir iš jų paleidžiamus krepšininkus.

„Stovyklos prasideda tik šiandien ir rytoj, galėjome laukti, žiūrėjome sąrašą žaidėjų, kurie yra mums įdomūs, bet situacija tokia, kad tie, kurie galėtų būti laisvi arba norėtų milijoninių kontraktų, arba yra prastesni nei Leo.

Sužaidėme kelias draugiškas rungtynes ir aiškiau matome naujokus ir galbūt Leo net labiau tinka nei kad atrodo „ant popieriaus“, – aiškino P.Motiejūnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Leo Westermannas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Leo Westermannas

Paklaustas, ar yra galimybė, kad sudėtis bus stiprinama sezono metu, „Žalgirio“ vadovas tokios situacijos neatmetė, tačiau kol kas to nežada: „Sezono eigoje visko gali įvykti. Niekada nesi užtikrintas, tačiau dabar paieškas nutraukėme.“

Kauno „Žalgiris“ LKL sezoną pradėjo pergale prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Pirmas Eurolygos mūšis laukia spalio 12-ąją, kuomet Kaune apsilankys Vitorijos „Baskonia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius