Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 09

„Panathinaikos“ tęsia karą su Eurolyga: treneris neatsakė nė į vieną klausimą

Karo kirvį Eurolygos vadovams iškasęs Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulas tęsia savo žygius, o jį palaiko ir klubo žaidėjai, ir treneriai.
Mike'as Jamesas ir Xavi Pascualis
Mike'as Jamesas ir Xavi Pascualis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Už kritiškus pasisakymus teisėjų atžvilgiu klubo savininką Eurolyga diskvalifikavo 12 mėnesių, o klubas surengs sirgalių apklausą, ar jam likti Eurolygoje. Ši bus vykdoma SMS žinutėmis.

Ketvirtadienį per vykusias rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ (90:85) Atėnų klubo krepšininkai sugalvojo savotišką protestą. Prieš rungtynes startinis penketas per Eurolygos himną taip ir neatsistojo šalia teisėjų.

Po rungtynių panašiai elgėsi ir ekipos vyriausiasis treneris Xavieras Pasqualis. Ispanas neatsakė nė į vieną žurnalistų klausimą, tik pabandė išaiškinti situaciją.

„Pirmas dalykas, kurį išmokau būdamas čia – kad „Panathinaikos“ yra šeima. Jei kuris nors mūsų žaidėjas turi problemų, reiškia, kad tai mūsų visų problema. Jei treneris ar sirgalius yra panašioje situacijoje, reiškia tai yra visų reikalas. O kai klubo savininkas susiduria su problemomis, tai – ir mūsų problema. Nėra logiška, kad mūsų vadovas negali ateiti į sporto salę. Ir nesvarbu, kas yra teisus ar ne šioje situacijoje, bet noriu, kad kiekvienas, kuris žiūri į „Panathinaikos“ iš šalies, suprastų, jog tai yra vienas kumštis“, – po mačo kalbėjo baskas.

Visgi treneris neslėpė, jog tikisi, kad sprendimo būdas bus rastas.

„Eurolyga be mūsų klubo, tai tas pats, kas greitkelis be automobilių. Tai neįsivaizduojama. Lygiai taip pat neįsivaizduojamas „Panathinaikos“ be Giannakopoulų šeimos ir Dimitrio. Nenoriu komentuoti, kas šioje istorijoje yra neteisus, tik noriu, kad pagaliau būtų rasti sprendimai. Mano žinutė yra trumpa. „Panathinaikos“ yra vieningas“, – pakartojo specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius