Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 27

R.Šiškausko žalgirietiška Šaro pasaka nestebina: „Jo talentas matėsi dar žaidžiant“

Kauno „Žalgirio“ arenoje Eurolygos rungtynėse apsilankė vienas geriausių savo kartos Europos krepšininkų Ramūnas Šiškauskas.
rsiskauskas-saro-talenta-patvirtina-ir-zalgirio-zaidimas
Ramūnas Šiškauskas

Lietuvis gyvai ne tik stebėjo žalgiriečių pergalę prieš Bambergo „Brose“ krepšininkus, tačiau ir vykdė specialią misiją „One Team“ programoje bei tapo „Žalgiris TV“ laidos #ŽaliaBalta svečiu.

Į Eurolygos legendų sąrašą oficialiai įtrauktas R.Šiškauskas „Žalgiris TV“ studijoje džiaugėsi galintis gyvai stebėti Lietuvos čempionų žaidimą ir prisidėti prie „One Team“ iniciatyvos.

„Visada malonu stebėti Lietuvos komandas žaidžiant. Taip pat kartas nuo karto sudalyvauju Eurolygos vykdomame „One Team“ projekte. Eurolygos kvietimu tenka pakeliauti po Europos miestus, sudalyvauti krepšinių aikštelių atidaryme, pabendrauti, gerai praleisti laiką su jaunimu. Mūsų tikslas parodyti, jog krepšinis sujungia ir rūpinasi visais“, – kalbėjo Europos čempionas.

Net aštuonerius metus svetur praleidęs bei tris šalis pakeitęs R.Šiškauskas tikino, jog sugrįžti į Lietuvą jam visuomet buvo ypatingas jausmas.

„Visada buvo malonu grįžti namo, į savo aplinką. Jausmas išties būdavo keistas žaisti prieš lietuvius, tačiau toks yra darbas ir stengiesi pernelyg nekreipti dėmesio“, – prisiminimais dalinosi dukart Eurolygos čempionas.

R.Šiškauskas kartu su „Žalgirį“ treniruojančiu Šarūnu Jasikevičiumi Lietuvai atnešė skambiausias pergales – bronzą Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse bei Europos čempionų titulą 2003-aisiais.

VIDEO: R.Šiškauskas: „Šaro talentą patvirtina ir „Žalgirio“ žaidimas“

Ne vienerius metus su Š.Jasikevičiumi praleidęs R.Šiškauskas teigė jau anksčiau pastebėjęs savo bendražygio talentą dirbti treneriu ir net neabejoja jo sėkme pasirinktame kelyje.

„Visi mato rezultatus. Tikriausiai nėra paslaptis ir visi tai žino, ypač žaidę kartu su juo, jog dar būdamas žaidėju Š.Jasikevičius aikštelėje išsiskyrė gebėjimu vadovauti komandai. Jis atstovavo geriausiems Europos klubams, mokėsi iš geriausių trenerių, tad nėra abejonių, kad jis yra talentingas, o tą patvirtina ir „Žalgirio“ žaidimas“, – pagyrų „Žalgirio“ vairininkui negailėjo garbingas svečias.

Naujausiame #ŽaliaBalta reportaže taip pat išgirsite R.Šiškausko mintis apie „Žalgirio“ kapitoną Paulių Jankūną, Eurolygos legendos titulą bei kylančius Lietuvos čempionų rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius