Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 08

Šarūnas Jasikevičius prieš kovą su autsaideriais perspėja: „Reikės kentėti“

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje susikaus su Podgoricos „Budučnost“ ekipa. Nors Eurolygos naujokė neatrodo galingas varžovas, Šarūnas Jasikevičius pabrėžė, kad tai rimta komanda, su kuria lengvos pergalės tikėtis negalima.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Varžovas yra rimta komanda. Galbūt jiems šiek tiek nesiseka, bet tai labai organizuota ir fiziška komanda. Jie jau pernai rodė aukštą lygį, pateko į Eurolygą ir šiais metais kovoja su visais. Šita Eurolyga momentais yra labai sunki ir tos pergalės taip lengvai neateina“, – apie pergalės skonio dar nepajutusius varžovus oro uoste kalbėjo Š.Jasikevičius.

Aleksandro Džikičiaus vadovaujamas Podgoricos klubas pralaimėjo visas penkerias Eurolygoje žaistas rungtynes ir užima paskutinę vietą.

Kauno „Žalgiris“ iškovojo dvi pergales ir patyrė tris pralaimėjimus. Abi pergales kauniečiai iškovojo išvykose.

– Kokių rungtynių galima tikėtis išvykoje?

– Varžovas yra klasikinė serbiška komanda – labai disciplinuota ir gerai ginasi, išanalizuoja varžovus. Negalvoju, kad rungtynės bus labai gražios. Podgoricoje taip nebūna. Man atrodo, reikės kentėti, bus visai kitokio stiliaus rungtynės nei su Madridu.

Atmosfera ten visada karšta. Balkanuose jie myli krepšinį. Nuo to jų komanda tampa tik dar geresnė. Jie turi trenerį, kurį labai gerbiame, ir komanda bus paruošta.

Eurolygoje pergalės nesimėto ir kiekviena pergalė yra aukso vertės.

– Ką išskirtumėte Podgoricos ekipoje?

– Yra Nemanja Gordičius ir Nikola Ivanovičius. Jie jau daug metų žaidžia aukštame lygyje. Daug kas laikosi ant N.Gordičiaus rankų, nes jis įžaidėjas. Jis yra komandos siela. Reikės jį kontroliuoti. Rotacija yra didelė – dešimt ar vienuolika žaidėjų. Earlas Clarkas ir Coty Clarkas bei Alenas Omičius yra pavojingi. A.Omičius jau yra Eurolygos veteranas.

– Donatas Sabeckis debiutavo naujoje komandoje Vokietijoje. Stebite jo žaidimą?

– Mačiau tik statistiką. Labai džiaugiamės, kad jis gauna daug laiko. Konkrečiai apie žaidimą negaliu kalbėti, nes nemačiau rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius