Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 12

Skambus pareiškimas – Atėnų „Panathinaikos“ palieka Eurolygą

Atėnų „Panathinaikos“ klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos paskelbė, kad komanda palieka Eurolygos turnyrą.
Dimitris Giannakopoulos
Dimitris Giannakopoulos / „Instagram“ nuotr.

Šią savaitę Madride vyko susitikimas tarp Eurolygos atstovų ir ekscentriškojo graiko. Jo rezultatai netenkino Dimitrio Giannakopoulos, kuris paskelbė, kad klubas paliks turnyrą ir nuo kito sezono žais FIBA Čempionų lygoje.

„Eurohoops“ šaltiniai teigė, kad susitikime Atėnų klubo savininkas reikalavo, kad atsistatydintų visi Eurolygos vadovai, o CEO būtų renkamas klubų bei prašė sumažinti jo bausmę metus nesilankyti Eurolygos rungtynėse. Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu nusprendė nenuolaidžiauti graikui ir šis pareiškė apie „skyrybas“.

„Panathinaikos grįžta ten, kur krepšinis visada turėjo ir būti... Ir baigta!“, – socialiniame tinkle po susitikimo paskelbė graikas.

Nors klubo savininkas nedetalizavo, kada komanda paliks turnyrą, greičiausiai tai bus jau kitą sezoną. Atėnų „Panathinaikos“ Eurolygos ketvirtfinalyje susitiks su Madrido „Real“ ir jau buvo išpirkti bilietai į pirmąsias rungtynes.

Įtampa tarp „Panathinaikos“ savininko ir Eurolygos vyrauja visą sezoną. D.Giannakopoulos šį sezoną jau buvo ne kartą baustas už kritiką teisėjams ir jam uždrausta lankytis Eurolygos rungtynėse.

Graikas įsitikinęs, kad Eurolyga nusistačiusi prieš „Panathinaikos“ ir neva palaiko Pirėjo „Olympiakos“ ekipą bei išsiuntinėjo to įrodymus Europos žurnalistams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius