Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 29

„urBONUSas“: „Žalgirio“ laukiančios permainos, gandai ir Šaro žinutės tarp eilučių

Kokios permainos laukia ir kokių permainų reikia Kauno „Žalgirio“ komandai? 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – diskusija apie baigtą sezoną Eurolygoje ir pokyčius, laukiančius „Žalgirio“ klubo.
Šaras jau formuoja naują „Žalgirio“ veidą
Šaras jau formuoja naują „Žalgirio“ veidą / 15min nuotr.

Ką Šarūnas Jasikevičius turėjo omeny tarp eilučių?

Kurie žalgiriečiai sužaidė savo paskutiniąsias Eurolygos rungtynes su „Žalgirio“ apranga?

Kokios galimybės Mindaugą Kuzminską ir Luką Lekavičių vėl pamatyti su „Žalgirio“ marškinėliais?

Po Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pralaimėjimo Eurolygos ketvirtfinalio serijoje 1-3 Stambulo „Fenerbahče“ ekipai, podkasto „urBONUSas“ vedėjas Donatas Urbonas, krepšinio apžvalgininkai Rokas Pakėnas ir Ervinas Kvitkauskas aptarė žalgiriečių sezoną ir laukiančias permainas.

15min krepšinio podkastas „urBONUSas“ apie: „Žalgirio“ serijos su „Fenerbahče“ vertinimą (1:10); kur „Žalgiris“ galėjo pričiupti „Fenerbahče“ (04:27); ką „Fenerbahče“ atėmė iš „Žalgirio“ (12:40); ar „Žalgiris“ būtų laimėjęs seriją su CSKA (15:50); žaidėjus, kurių pasigedo „Žalgiris“ (21:30); iškalbingą komplimentą Šarui ir Željko (24:30); nuvertintą „Žalgirio“ bruožą (27:20); kodėl M.Grigonis galėtų suvilioti Eurolygos turtuolius (31:30); Šaro žinutes tarp eilučių (39:00); neišvengiamas „Žalgirio“ netektis (42:20); P.Jankūno, A.Kavaliausko, D.Thompsono ir L.Biručio rebusus (46:00); M.Kuzminsko galimybes žaisti „Žalgiryje“ (55:15); L.Lekavičiaus sugrįžimą į „Žalgirį“ (57:25); gandų išmestą naujo „Žalgirio“ centro pavardę (1:00:50); L.Westermanno ir A.Milaknio ateitį Kaune (1:03:30); vienintelį pasiūlymą, kuris galėtų ištraukti Šarą iš Kauno (1:09:50).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius