-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

„Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas: su „Nižnyj Novgorod“ ekipa laukia svarbus mūšis

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį išvyksta į Rusiją. Ten Eurolygos septintojo turo rungtynes žalgiriečiai žais su Žemutinio Naugardo „Nižnyj Novgorod“ komanda. Prieš kelionę ir svarbų mačą „Žalgiris TV“ pakalbino komandos kapitoną Paulių Jankūną ir praėjusiose LKL rungtynėse žibėjusį Tomą Dimšą.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmajame Eurolygos A grupės tarpusavio susitikime „Žalgirio“ arenoje kauniečiai nepaliko jokių vilčių šios savaitės varžovams. Tąkart „Nižnyj Novgorod“ ekipa buvo sutriuškinta 97:63. Po to rusai patyrė dar du pralaimėjimus ir atrodė, kad jie įsitvirtins grupės apačioje, tačiau dvi pergalės išvykose prieš Kazanės „Uniks“ ir Sasario „Dinamo“ komandas apvertė turnyrinę lentelę aukštyn kojomis.

„Negalime svajoti, kad penktadienį bus toks pats scenarijus kaip Kaune. Dabar Žemutinio Naugardo komanda žais namuose ir bus pikti bei motyvuoti dėl to triuškinimo pralaimėjimo pirmajame rate. Jaučiasi, kad jų žaidėjai yra patobulėję tiek asmeniškai, tiek geriau žaidžia kaip komanda“, – sakė P.Jankūnas.

„Žalgirio“ kapitonas taip pat pažymėjo, kad trenerio Ainaro Bagatskio  vedama ekipa mėgsta žaisti greitą žaidimą ir meta daug tritaškių.

„Po netaiklių metimų mums teks skubėti į gynybą. Jie turi puikų gynėją Taylorą Rochestie, kuris dažnai imasi iniciatyvos. Jų aukšti žmonės (išskyrus Artiomą Parachovskį, kuris grumiasi po krepšiu) irgi gali pataikyti iš toli, tad bus sunku“, – apie tendencijas varžovų žaidime kalbėjo P.Jankūnas.

Kad Rusijoje negalima tikėtis lengvo pasivaikščiojimo, teigė ir T.Dimša pirmajame mače į „Nižnyj Novgorod“ krepšį įmetęs 4 taškus.

„Tada buvo labai lengvos rungtynės, visi žaidėjai gavo pažaisti. To tikėtis dabar negalime, nes varžovai norės reabilituotis. Jų žaidimas sukasi aplink tritaškio liniją, todėl reikės stengtis sulaikyti jų pavojingiausius žaidėjus Tarence‘ą Kinsey, T.Rochestie ir Semioną Antonovą“, – varžovų lyderius vardijo T.Dimša.

„Žalgiris TV“ reportaže T.Dimša ir P.Jankūnas taip pat trumpai aptarė praėjusios savaitės Eurolygos rungtynes, o laidos pabaigoje žiūrovams buvo pateikta statistikos dozė apie abiejų ekipų pasiekimus.

Su „Nižnyj Novgorod“ klubu „Žalgiris“ Eurolygoje susigrums jau rytoj, penktadienį, 19.00 val. 

VIDEO: „Žalgirio TV“ reportažas apie būsimą kovą su „Nižnyj Novgorod“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius