Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 10

„Žalgirio“ dėmesys latviui užminė mįslę

Kauno „Žalgiris“ domėjosi naujuoju Rimo Kurtinaičio auklėtiniu. Latvio Dairio Bertanio agentas Artūras Kalnitis patvirtino, jog Lietuvos čempionai buvo parodę susidomėjimą iš NBA į Europą sugrįžusiam snaiperiui. Ši informacija iškėlė įdomią teoriją dėl žalgiriečių ketinimų stiprintis ne tik priekinės linijos žaidėju.
Dairis Bertanis
Dairis Bertanis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

A.Kalnitis patvirtino, kad D.Bertaniu susidomėjimą rodė Atėnų „Panathinaikos“ ir Kauno „Žalgirio“ klubai.

„Artimiausi 4-5 metai bus geriausi Dairio karjeroje, todėl norėjome žaisti Eurolygos komandoje, kuri konkuruotų dėl atkrintamųjų varžybų. Kalbėjome su PAO ir „Žalgiriu“, bet po pokalbio su Pavelu Astachovu ir Rimu Kurtinaičiu, kuris labai aiškiai apibrėžė Dairio vaidmenį komandoje, supratome, kad tai geriausias pasirinkimas“, – oficialus „Chimki“ puslapis cituoja A.Kalnitį.

24sek žiniomis, „Žalgiris“ susidomėjimą D.Bertaniu parodė prieš keletą savaičių.

Šaltinių teigimu, iki rimtų derybų tas dėmesys neišaugo ir konkretaus pasiūlymo 29 metų 192 cm ūgio krepšininkas iš „Žalgirio“ negavo.

Tiesa, 24sek neseniai pasiekė informacija, kad „Žalgiris“ žaidėjų rinkoje dairosi ne tik aukštaūgio, bet ir 2-3 pozicijose galinčio rungtyniauti krepšininko. Anot šaltinių, su „Žalgiriu“ buvo siejamas Monake praėjusį sezoną rungtyniavęs universalus žaidėjas Paulas Lacombe'as.

Tačiau Robertas Javtokas NBA vasaros lygoje 24sek tikino, jog „Žalgirio“ taikinyje dabar tik aukštaūgis.

Teoriškai, rodydamas susidomėjimą D.Bertaniui prieš keletą savaičių, „Žalgiris“ galėjo ruoštis planą B, jei užsienio klubai būtų išpirkę Edgaro Ulanovo arba Mariaus Grigonio kontraktą. Per keletą artimiausių dienų šie žalgiriečiai už išpirką dar gali palikti Kauną.

Arba Šarūnas Jasikevičius dar ieško solidaus krepšininko rotacijai, juolab, kai Prienų projekto komandoje prognozuojama vieta žalgiriečiams Lukui Uleckui bei Matui Jogėlai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius