Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 13

Antanas Kavaliauskas: „Mūsų tikslas – laimėti visus turnyrus, kuriuose žaisime“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai jau trečiadienį pradeda kelią ULEB Europos taurės varžybose. Į „Siemens“ areną sugrįžtanti komanda pirmąjį mačą žais namuose su Stambulo „Bešiktaš“ ekipa iš Turkijos.
Antanas Kavaliauskas
Antanas Kavaliauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Dar turime vieną treniruotę ir ruošiamės. Varžovai žaidžia gerai, turi daug aukštų ir didelių žmonių, gerus įžaidėjus ir metikų puikių – tikrai nebus lengva, visų laukia sunkus darbas“, – prieš rungtynes sakė „Lietuvos ryto“ kapitonas Antanas Kavaliauskas.

Negalima galvoti – aštuntukas ar ketvertukas. Ne. Mes galvojame, kaip laimėti kiekvieną turnyrą

„Centras“ nesutiko su pasakymu, kad „Lietuvos ryto“ klubas yra aiškus grupės favoritas, nes, anot A.Kavaliausko, ir „Bešiktaš“ pretenduos į pirmąją vietą. Vis dėlto, vilniečių tikslas yra pats aukščiausias.

„Dar anksti sakyti apie grupės favoritus. Manau, kad ir „Bešiktaš“ yra komanda, kuri pretenduoja į pirmąją vietą grupėje.

Vis dėlto, mūsų tikslas yra laimėti kiekvieną turnyrą, kuriame žaidi. Negalima galvoti – aštuntukas ar ketvertukas. Ne. Mes galvojame, kaip laimėti kiekvieną turnyrą“, – užtikrintai sakė A.Kavaliauskas.

Žaidėjo teigimu, „Lietuvos ryto“ krepšininkams dar trūksta treniruočių ir susižaidimo, tačiau jau viskas gerėja: „Trūksta to, sakykime, pusantro mėnesio, kurį mes su Deividu Gailiumi čia nebuvome. Bet jau viskas tikrai gerėja.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius