Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 21

Kazys Maksvytis po pralaimėjimo „Bešiktaš“: „Taip blogai dar nežaidėme“

Klaipėdos „Neptūnui“ savo kailiu teko patirti Stambulo „Bešiktaš“ ekipos užsidegimą. Po dviejų pralaimėjimų Europos taurės turnyre turkams iš aikštės pagaliau pavyko išeiti pakelta galva – Klaipėdos „Neptūnas“ įveiktas 69:62.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / A. Venskaus nuotr.

Dar rungtynių išvakarėse „Neptūno“ treneris K.Maksvytis nerimavo, kad beviltiškai iki šiol Europos taurės turnyro M grupėje kovoję turkai gali smogti dviguba jėga. Trenerio prognozės pasitvirtino.

„Varžovai ypatingų staigmenų nepateikė. Parodė gerą gynybą, keitimąsi ginamaisiais, bet tai joks siurprizas mums. LKL nemažai komandų taip ginasi ir mes sugebėdavome tam rasti priešnuodžių“, – pasakojo K.Maksvytis.

Tačiau šį kartą rasti priešnuodžių klaipėdiečiams nepavyko. „Neptūno“ treneris nuogąstavo, kad dvikovoje su  „Bešiktaš“ jo auklėtiniai sužaidė prasčiausias šio sezono rungtynes.

„Aš nemačiau taip blogai žaidžiančios savo komandos, nematėt, turbūt, ir jūs. Tikiuosi, kad čia maža duobelė. Padarysime išvadas, atsispirsime nuo dugno ir keliausime tolyn“, – apmaudo neslėpė strategas. 

K.Maksvyčio teigimu, „Neptūnas“ dabar privalo persiversti per save ir žūtbūt laimėti atsakomąsias rungtynes išvykoje. Kitaip durys į kitą Europos turnyro etapą klaipėdiečiams užsivers.

„Gaila, kad pralaimėjome, tačiau šansų dar yra. Kovosime ir bandysime pasiekti tą patį tikslą, tik dabar jis bus pasiekiamas sunkesniu keliu“, – planus dėstė K.Maksvytis.

Kad „Neptūnas“ su turkais žaidė apgailėtinai, pripažino ir daugiausiai taškų rungtynėse įmetęs Klaipėdos ekipos krepšininkas Donatas Zavackas.

A. Venskaus nuotr./Donatas Zavackas
A. Venskaus nuotr./Donatas Zavackas

„Šiandien išėjo padrikas, chaotiškas žaidimas. Varžovai mus įvėlė į tokį žaidimą. Savus metimus prametėme, o kai reikėjo perdavinėti kamuolį – nebemetėme. Kai reikėjo mesti iš po krepšio, tada bandėme atiduoti kamuolį. Šiandien tikrai buvo ne mūsų diena“, – savo komandos pasirodymą vertino aukštaūgis.

Trečiąsias Europos taurės turnyro „Last 32“ etapo rungtynes sužaidęs Klaipėdos „Neptūnas“ savo sąskaitoje turi vieną pergalę ir du pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius