Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 16

Kodėl apie naujausią „Ryto“ pirkinį internete nerasite daug informacijos

Jokių pikantiškų istorijų, jokių išskirtinių citatų ir jokio intrigos prieskonio. Vilniaus „Ryto“ naujokas DJ Seeley artimiausiomis dienomis atvyks į Lietuvą švarus kaip baltas popieriaus lapas. Kodėl internete nerasite daug informacijos apie 28 metų 193 cm ūgio amerikietį?
DJ Seeley
DJ Seeley / bcvilnius.lt nuotr.

Vienas geriausių NBA krepšininkų Kawhi Leonardas yra retenybė lygos žvaigždžių spindesyje.

Dar prieš porą metų jis vairavo 1997-ųjų „Chevy Tahoe“, prie kurio vairo sėdo dar vidurinės mokyklos laikais. Nors buvo pasirašęs 94 milijonų JAV dolerių kontraktą, jis vis dar valgydavo iš kuponų.

O labiausiai NBA sirgaliai kikeno dėl K.Leonardo šypsenos. Ji būdavo reta kaip mėnulio užtemimas. Kawhi veidas nesikeisdavo ar tai jis džiaugtųsi, ar liūdėtų.

Kažkuo tai primena „Ryto“ naujoką iš JAV DJ Seeley. Nors atvykėlis per pastaruosius dvejus metus išgyveno tikrą emocijų karuselę.

Internete daug informacijos apie jį nerasite. Tik esminę – pradėjo profesionalo karjerą 2013-aisiais Vršace, kuklioje Serbijos komandoje. Vėliau žaidė Vokietijoje, G lygoje, Ispanijoje, Turkijoje, kol galiausiai priaugo iki Eurolygos, Tel Avivo „Maccabi“.

24sek teiravosi apie DJ Seeley bent kelių Izraelio žurnalistų, bet nė vienas jų negalėjo nieko įdomaus papasakoti.

„Žinote, jis tylus ir nuobodokas“, – neslėpė vienas kolegų.

DJ Seeley karjera
2013–2014 „Radnički Kragujevac“
2014 „Medi Bayreuth“
2014–2015 „Delaware 87ers“
2015 „Bàsquet Manresa“
2015 „Beşiktaş“
2015–2016 „Gran Canaria“
2016–2017 Tel Avivo „Maccabi“
2017–2018 „Gran Canaria“
2018– Vilniaus „Rytas“

Bet nuobodus tikrai nereiškia, kad blogas. Ypač ši savybė pravertė siaubingą 2016-2017 m, sezoną, kai DJ Seeley atstovavo „Maccabi“.

Amerikiečio debiutas Eurolygoje apkarto. Nors per 20 minučių DJ Seeley fiksavo padorų 7,3 taško, 2 atkovotų kamuolių, 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir 7 naudingumo balų vidurkį, „Maccabi“ Eurolygoje užėmė 14 vietą, Izraelio čempionate liko ketvirti ir liko be šalies taurės.

Klubą draskė didžiuliai vidiniai nesutarimai. Žaidėjai maištavo prieš trenerius ir valdžią, o valdžia per sezoną pakeitė net 4 trenerius.

Bet DJ Seeley šioje mėsmalėje išsiskyrė savo ramybe. 24sek šaltiniai Tel Avive patikino, kad jis niekada nebuvo problematiškas ir nepadėjo sprogdinti neapykantos burbulo „Maccabi“ rūbinėje.

„Tai žmogus, kurį norėčiau matyti savo komandoje, – 24sek pasakojo gynėjas iš Izraelio Galis Mekelis, kartu su DJ Seeley žaidęs Tel Avive ir Las Palmase. – Kartais, kai žiūri į jį, jis visada atrodo vienodos nuotaikos. Net kai DJ laimingas ar piktas, jis visada atrodo toks pat – maksimaliai susitelkęs. Manau, kad tai didelis pranašumas. Tu niekada nepasiduodi emocijoms, o tai krepšinyje svarbu.“

cbgrancanaria.net nuotr./DJ Seeley
cbgrancanaria.net nuotr./DJ Seeley

Daugiau progų šypsotis DJ Seeley turėjo palikęs „Maccabi“ ir pernai sugrįžęs į Las Palmaso „Gran Canaria“ ekipą.

Salos komanda sugebėjo pasiekti Ispanijos pirmenybių pusfinalį ir iškovojo kelialapį į Eurolygą. Prie jo prisidėjo 9,8 taško (40,9 proc. trit.) ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkiu.

„Gran Kanarijoje turėjome puikų sezoną ir DJ buvo didelė to dalis. Jis labai pozityvus vyrukas. Net kai dalykai nesiseka, jis žvelgia šviesia kryptimi ir bando įnešti energijos. Kai viskas puiku, jis neišprotėja ir visada lieka susitelkęs. Manau, kad tai yra geras „Ryto“ pirkinys“, – patikino NBA rungtyniavęs G.Mekelis.

Tel Avive „Maccabi“ darė klaidą ir DJ skyrė nemažai įžaidėjo užduočių. Ir G.Mekelis jį labiau mato kaip antrą, ne pirmą numerį.

Bet kaip gynėjas, jis gali daryti viską – ir gerai mato aikštę, ir protingai diriguoja atakoms, ir yra įvaldęs du prieš du žaidimą, yra geras metikas.

Galbūt savaitgalį Vilniuje nutūps ne pati ryškiausia asmenybė. Bet DJ Seeley nuspalvins „Ryto“ žaidimą.

VIDEO: Dj Seeley Welcome Back To Gran Canaria !

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius