Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 29

Įrodyta: Stephenas Curry – ne žmogus

NBA žvaigždė Stephenas Curry žaidžia taip, kad to negali atkartoti net kompiuterinis žaidimas. „Įrodyta, kad Curry nėra žmogus“, – juokauja „Bleacher Report“. Juokai juokais, bet antžmogiškas S.Curry žaidimas kompiuterinių žaidimų kūrėjams užminė mįslę.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Stephenas Curry

27-erių gynėjas šeštadienio vakarą pataikė pergalingą metimą iš vidurio aikštės į „Oklahoma City Thunder“ krepšį. Tai nebuvo atsitiktinumas, nors amerikietis šveitė kamuolį iš 10 metrų. S.Curry tokius metimus pataiko – vos dėjęs žingsnį nuo vidurio linijos.

Be to, „Thunder“ tinklelį draskęs dvylika tolimų metimų, S.Curry dvejose rungtynėse iš eilės iš toli pataikė bent po 10 metimų.

„Bent dešimt tritaškių per dvejas rungtynes iš eilės? Tai video žaidimas“, – nuostabos neslėpė NBA žvaigždė Dirkas Nowitzki.

Deja, Dirkai, to nepakartoja net video žaidimai. Internete plinta linksma ištrauka iš NBA 2K16 kompiuterinio žaidimo, kuriame žmogus bando su S.Curry pataikyti iš jam jau įprastų pozicijų – maždaug netoli vidurio linijos. Tačiau metimai kartais net neliečia lanko, tikslo nepasiekia.

VIDEO: Įrodyta: Stephenas Curry – ne žmogus

Nors tai tėra linksmas pokštas, NBA 2K serijos kūrėjai iš tikrųjų suka galvas, kaip realiai atvaizduoti beprotišką S.Curry pataikymą.

Tą pripažino net NBA 2K serijos žaidimo subtilybių direktorius Mike'as Wangas.

Problema tame, kad S.Curry meta iš neįtikėtinų situacijų – iškart po driblingo, per aukštai iškeltas rankas. O tai, pagal paties žaidimo specifiką, gerokai sumažina taiklaus metimo tikimybę. Bet tik ne realybėje ir ne S.Curry.

VIDEO: Stepheno Curry nuostabus šūvis

„Stephas – tikras taisyklių laužytojas, – pripažįsta M.Wangas. – Jo beprotiški metimai komplikuoja žaidimo logiką, pagal kurią žmonės gali atskirti, kokius metimus tikėtina pataikyti daugiau, kokius – mažiau“. 

M.Wangas tikino, kad NBA tikrai nelengvins metimų po driblingo ar praradus pusiausvyrą, bet bandys kuo tikroviškiau atkurti S.Curry metimų specifiką. 

„Bandysime padaryti, kad Stephas būtų tas tikrasis Stephas kitose NBA 2K serijos versijose“, – žaidimo mėgėjams pažadėjo M.Wangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius