Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 26

Amerikiečių sulaukęs Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubas pasiruošimą sezonui tęsia Anykščiuose

Nuo rugpjūčio 17 dienos pasirengimą 2015-2016 metų naujajam sezonui pradėjusi Panevėžio „Lietkabelio“ vyrų krepšinio komanda persikėlė į Anykščius.
Gintaras Kadžiulis
Gintaras Kadžiulis / Augusto Didžgalvio nuotr.

Pasak pranešimo, fizinio rengimo treniruotėse praėjusią savaitę prakaitą lieję krepšininkai šią savaitę persikėlė į sporto salę, kur vyriausiasis treneris Gintaras Kadžiulis su asistentu Egidijumi Ženevičiumi pradės žaidėjams skiepyti savo žaidimo filosofiją.

„Laukia sunkus darbas, kadangi komanda pasikeitė iš pagrindų. Tam ir pradėjome pasiruošimą šiek tiek anksčiau, kad turėtume daugiau laiko pasiruošti sezono startui“, – sakė G. Kadžiulis.

Pratybose prakaitą jau liejo ir pirmadienį į Lietuvą atvykę du „Lietkabelio“ amerikiečiai – Brandonas Woodas ir Jermaine'as Love'as. Jeigu B. Woodas Lietuvoje yra pirmą kartą, tai J.Love'as čia jaučiasi kaip namuose, kadangi tai jam bus trečiasis sezonas mūsų šalyje.

Geros nuotaikos komandos pratybose neslėpė Arnas Labuckas, kuris noriai pozavo „Lietkabelio“ fotografui, o kiti Panevėžio ekipos nariai juokavo, jog būtent Arnas perims estafetę iš Evaldo Žabo, kuris praėjusį sezoną dažniausiai atsidurdavo fotografų dėmesio centre.

Su „Lietkabeliu“ treniruojasi ir keli būsimos dublerių komandos nariai. Panevėžio klubas iki sezono starto dar ketina įsigyti lengvojo krašto puolėjo pozicijoje galintį rungtyniauti krepšininką.

„Lietkabelis“ Anykščiuose treniruosis iki pat rugsėjo 2 dienos, o tuomet sugrįš į Panevėžį ir ten sužais kelis draugiškus mačus.

Pirmąjį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mačą „Lietkabelis“ žais rugsėjo 30 dieną Prienuose su vietos „Vytauto“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius