-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 03 19

Ballų atostogos supykdė Virginijų Šeškų: „Tai nenormali situacija“

LKL dugne besimurkdantis Prienų-Birštono „Vytautas“ turėjo galimybę išsivežti pergalę iš Alytaus, bet dramatiškoje kovoje krito prieš „Dzūkiją“. Komandos treneris Virginijus Šeškus negailėjo kritikos savo žaidėjams.
betsafelkl-rungtyniu-komentarai-dzukija-vytautas-2018-03-19
Virginijus Šeškus

„Turėjome pradėti rungtynes agresyviai, o mes per penkias minutes nė karto neprasižengėm. Visi mėtė iš po krepšio, nebuvo jokios agresijos. Absoliučiai nedarėme savo kombinacijų, kurias buvome sutarę. Padrikas žaidimas“, – pyko „Vytauto“ treneris.

Rungtynių pabaigoje „Vytautas“ buvo beveik panaikinęs 20 taškų pranašumą ir grąžino intrigą. Tada ant parketo žaidė visi lietuviai.

V.Šeškaus tai nestebina, nors 26 minutes gavo pasireikšti LiAngelo Ballas, jis savaitę nedalyvavo komandos treniruotėse. Treneris neišlaikė ir įvertino improvizuotas Ballų šeimos atostogas Barselonoje.

„Čia tokia buvo nenormali situacija, kai Gelo su tėvais išvažiavo penkioms dienoms ir nebuvo treniruotėse. Gelo daviau šiandien 26 minutes. Bet komanda yra komanda, kuri ruošėsi visą savaitę“, – amerikiečiams įgėlė komandos treneris.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Dzūkija“ - „Vytautas“ [2018-03-19]

V.Šeškaus kritikos sulaukė ir Rashaunas Broadusas, kuris turėjo tapti pastiprinimu, bet kol kas savęs neatranda: „Turime žaidėjus, kurie turėtų mums padėti... Rashaunas visai neranda savo žaidimo. Su „Neptūnu“ žaidėme be įžaidėjų ir mums geriau ėjosi. Prabanga. Per 14 minučių prametė dvi baudas ir klaida. Koks turi būti...“

„Vytauto“ trenerį supykdė ir varžovų elgesys. Rungtynių pabaigoje buvo keli epizodai, kai teisėjai peržiūrėjo epizodus. Jų metu V.Šeškus konsultavo savo auklėtinius, o „Dzūkija“ ilsėjosi.

„Varžovų komanda rungtynių metu 20 sekundžių sėdėjo ir ilsėjosi. Nežinau, kaip čia taip galima. Mes stovėjome. Gal visada galima taip sėdėt? Jei kas baudas meta, aš galiu kitus pasisodinti, kad pailsėtų. Pažiūrėsime, kaip į mus reaguos, jei rungtynių metu išvesim komandą ant suolelio“, – niršo spaudos konferencijoje treneris.

LaMelo Ballas praleido trečias LKL rungtynes iš eilės. Krepšininkas skundėsi nugaros skausmais, o rungtynių išvakarėse turėjo ir temperatūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius