Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 26

D.Adomaitis gyrė M.Echodo pastangas ir D.Sirvydžio gynybą

Tris kėlinius dvikovoje su „Šiauliais“ vargęs Vilniaus „Rytas“ negailestingai smogė ketvirtajame. Būtent tuomet sostinės krepšininkai įgijo triuškinančią persvarą ir užtikrintai laimėjo – 93:70. Vilniaus ekipos strategas Dainius Adomaitis po dvikovos gyrė savo jaunuosius žaidėjus – geriausias rungtynes Vilniaus klube sužaidusį Martyną Echodą ir stabilumo nestokojantį Deividą Sirvydį.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Ketvirtasis kėlinys buvo toks, kokį norėtume matyti kiekvieną kartą. Atrodytų, jog rungtynių pabaigoje turėtų atsiliepti nuovargis, bet ketvirtas kėlinys buvo geriausias. Jame padarėme tik vieną klaidą. Mūsų siekiamybė yra žaisti taip“, – po rungtynių kalbėjo D.Adomaitis.

Šį kartą treneris liko patenkintas ir labai solidžiai sužaidusio M.Echodo pasirodymu, kuriam pastaruoju metu iš D.Adomaičio lūpų teko išgirsti nemažai kritikos.

M.Echodas surinko 24 taškus.

„Galiu susitaikyti su klaidomis gynyboje, nes jų visada bus, bet negaliu susitaikyti, jei kažkas neatidirba 100 proc. Tada trenerio darbas yra paraginti, pasakyti griežtesnį žodį ar rasti kitų motyvacinių būdų. Matome Martyną treniruotėse. Jis tikrai stengiasi ir daro tai, ko iš jo norime. Šiandienos rungtynės buvo viso to darbo pasekmė, o kritika mūsų darbe – nuolatinis palydovas“, – kalbėjo D.Adomaitis.

Strategas taip pat pagyrė D.Sirvydžio pažangą, ypač ginantis.

„Tai buvo dar vienos geros jo rungtynės. Svarbiausia, kad jis žaidžia gerai gynyboje, dėl ko jam turėjome nemažai priekaištų praėjusį sezoną. Šiemet gindamasis jis atrodo solidžiau, o tada didėja ir jo minučių skaičius“, – kalbėjo treneris.

VIDEO: Dainiaus Adomaičio ir Antano Sireikos komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius