Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 23

Dovydas Redikas gavo antrą šansą

Per komandos pristatymą Dovydas Redikas išbėgo rikiuotis į Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ žaidėjų eilutę. „Lietuvos ryto“ arenoje pasigirdo plojimai. Nors D.Redikas jau porą metų nežaidžia Vilniuje ir nepadarė nieko tokio, dėl ko būtų įrašytas į klubo metraščius, sostinės sirgaliai simpatizuoja skandalingajam krepšininkui. O galbūt tai savotiška palaikymo išraiška antrą šansą gavusiam žaidėjui.
Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
LKL | „Lietuvos rytas“ – „Pieno žvaigždės“ | 96:69

Prieš 2015-2016 metų sezoną 23-ejų gynėjas buvo visiškai nurašytas. Niekam nereikalingą krepšininką rudenį pakvietė antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje žaidžiantis Šakių „Vytis“.

Per porą mėnesių D.Redikas tapo rezultatyviausiu ir naudingiausiu NKL krepšininku. D.Redikas gavo antrą šansą – jį pasikvietė „Pieno žvaigždės“.

Bet krepšininkas senų blogų įpročių neatsikratė. Antrosiose rungtynėse su „Pieno žvaigždžių“ apranga žaidėjas net nepasirodė aikštėje. Ir ne be priežasties.

„Dovydas žino, kad turi ir treniruotėse, ir gyvenime laikytis disciplinos. Jeigu jos nesilaikys, pas mane nežais“, – pareiškė „Pieno žvaigždžių“ strategas Mantas Šernius.

Bet po kelių dienų Vilniuje, prieš pat Kalėdas, D.Redikas dvikovą su „Lietuvos rytu“ pradėjo jau starto penkete.

„Niekas jo nebaudė“, – į kalbas apie D.Rediko pasitaisymą nesileido M.Šernius, nors dar prieš keletą dienų tikino nepakėlęs gynėjo nuo suolo dėl disciplinos pažeidimų.

Ne pirmas D.Rediko sugrįžimas į Vilnių – 22 minutės, 4 taškai (2/6 dvit., 0/1 trit.), 5 atkovoti kamuoliai, rezultatyvus perdavimas, 3 klaidos ir 4 pražangos.

Bei triuškinanti „Lietuvos ryto“ pergalė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius