Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 13

Ilgai laukti nereikėjo: LaVaras Ballas pažėrė kritikos Virginijui Šeškui

Dažnai savo vyriausiojo sūnaus Lonzo Ballo trenerį „Los Angeles Lakers“ klube kritikuojantis tėtušis LaVaras Ballas, panašu, nėra patenkintas ir Virginijaus Šeškaus darbu.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Po dviejų kėlinių Panevėžyje Ballų šeimos galva „Overtime“ žurnalistui kalbėjo: „Jie turi dažniau leisti mano berniukus į aikštę, jie turi daugiau žaisti kartu. Reikia greitesnio krepšinio.“

LaVarui Ballui nepatiko, kad Prienų-Birštono „Vytautas“ iki didžiosios pertraukos surinko „tik“ 41 tašką.

„Per lėtai. Reikia žaisti greičiau. Pasakyk man, kas yra geriau: vienas Ballas ar du Ballai? Reikia žaisti su dviem Ballais vienu metu“, – rėžė LaVaras Ballas.

Rungtynes V.Šeškaus auklėtiniai pralaimėjo 86:95 (26:36, 15:18, 20:22, 25:19), o nei vienas iš garsiųjų brolių taškų nepelnė. Maža to, abu aikštę paliko su neigiamais naudingumo rodikliais.

Pirmasis iš brolių aikštėje dar pirmajame ketvirtyje pasirodė 16-metis LaMelo. Jo debiutas LKL apkarto: jaunėlis prametė visus tris metimus. Tiesa, viename epizode sėkmingai kyštelėjo ranką ir prisidėjo prie perimto kamuolio.

LaMelo per 5 minutes prametė dvitaškį ir tris tritaškius, atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį bei kartą prasižengė. Jis surinko -2 naudingumo balus.

Antrojo kėlinio viduryje į aikštę Virginijus Šeškus metė ir LiAngelo Ballą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Virginijus Šeškus
Luko Balandžio / 15min nuotr./Virginijus Šeškus

19-metis per 9 minutes prametė dvitaškį ir du tritaškius bei kartą suklydo. Vyresnysis Ballas susitikimą baigė su -4 naudingumo balais.

Tėtušis LaVaras Ballas iki šiandien į V.Šeškaus daržą akmenų nemėtė. Anaiptol, Ballų šeimos ruporas po pirmos savo sūnų treniruotės Prienuose kalbėjo: „Jis (V.Šeškus) turi energijos, jo anglų kalba nuostabi. Mačiau, kaip jis pasiunta per treniruotę. Man tai patinka. Jis laksto jau per treniruotes. Ką jau kalbėti apie rungtynes.“

VIDEO: LaVaro Ballo metimas iš vidurio aikštės Panevėžyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius