-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 27

Jonavoje – J.Palacioso karjeros šou

Jonavos „CBet“ (16-14) komanda užsitikrino mažiausiai penktą vietą Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) reguliariajame sezone. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namie 100:84 (24:20, 24:20, 25:29, 27:15) įveikė Prienų „Labas GAS“ (3-27) klubą.
Juan Palacios
Juanas Palacios / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Labas GAS“ ekipai tai buvo finalinis sezono mačas – Prienų komanda lieka paskutinė „Betsafe-LKL“. Tuo tarpu jonaviečiams labai aktualu, kaip prieš Kauno „Žalgirį“ pasirodys Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (15-14). Jei ši komanda pasieks netikėtą pergalę, ketvirtoje vietoje liks būtent Nedo Pacevičiaus auklėtiniai. Jei uteniškiai pralaimės, ketvirti liks „CBet“ vyrai.

9:2 – taip rungtynes pradėjo Jonavos komanda, iškart uždavusi gerą toną susitikimui. Rapolas Ivanauskas ėmėsi iniciatyvos mažinant skirtumą, o po Giedriaus Stankevičiaus baudų ekipas skyrė vos 2 taškai – 12:14. Galiausiai antrojo kėlinio pradžioje Justinas Jogminas rezultatą išlygino (24:24), bet greitai sureagavusi „CBet“ vėl pabėgo – 35:26.

Juanas Palaciosas dviem metimais paeiliui skirtumą augino iki dviženklio (41:30), o Ignas Sargiūnas buvo vienintelis didesnis „Labas GAS“ šviesulys. To neužteko – dėl to į ilgąją pertrauką šeimininkai išėjo pirmaudami 48:40.

Po pertraukos niekas kardinaliai nekito, nes Jonavos klubas išlaikė kontrolę savo rankose ir pirmavo užtikrintai – 66:54. Tiesa, trečiam ketvirčiui einant į pabaigą persvarą „CBet“ ėmė barstyti: pataikė Mintautas Mockus, Tahjus Eaddy, tikslą pasiekė ir baudų metimai, tad „Labas GAS“ atsiliko tik 69:73. Prieš lemiamą ketvirtį intriga buvo didelė.

Pasitikėjimą pajutę Prienų vyrai lygino rezultatą (73:73), o Laimonas Kisielius išnaudojo tik vieną baudą iš dviejų – 74:73. Net ir švaistant baudas Jonavos ekipa mažais žingsniais tolo (76:73), o Jeffery Garreto ir L.Kisieliaus dvi atakos paeiliui leido vėl jaustis užtikrinčiau – 84:75. J.Palaciosas rodė lyderystę ir gale artino savo klubą prie pergalės.

J.Palaciosas žaidė rezultatyviausias ir naudingiausias savo karjeros rungtynes „Betsafe-LKL“: per 34 minutes jo sąskaitoje buvo 36 taškai, 9 atkovoti kamuoliai, 8 rezultatyvūs perdavimai bei 46 naudingumo balai.

Beje, 36 taškai yra naujas „Betsafe-LKL“ sezono rekordas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius