Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 01

„Juventus“ naujokas V.Kariniauskas savo buvusią komandą varė į neviltį

Vaidas Kariniauskas rodė solidų žaidimą ir kėlė galvos skausmą savo buvusiai komandai. „Betsafe-LKL“ išvykos rungtynėse Utenos „Juventus“ (5-4) ekipa 87:70 (25:22, 24:15, 16:16, 22:17) nukovė Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (5-5).
Utenos Juventus -  Prienų „CBet“
Utenos Juventus / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

„Nevėžiui-Optibet“ atsisveikinus su Mariumi Kiltinavičiumi šįkart komandą treniravo Bobby Gonzalezas.

Tik pačioje mačo pradžioje „Nevėžis-Optibet“ buvo priekyje, tačiau skirtumas maksimaliai buvo pasiekęs 6 taškus ir greitai ėmė tirpti.

Mariaus Runkausko ir Martyno Gecevičiaus tritaškiai leido „Juventus“ įgauti dviženklę persvarą (36:26), o visi šeimininkų bandymai priartėti buvo atremti. M.Runkauskas tritaškiu su sirena baigė ir antrąjį ketvirtį – 49:37.

Gera Panagiočio Kalaitzakio atkarpa leido šeimininkams kiek sumažinti atsilikimą (49:58), tačiau „Juventus“ turėjo nemažai progų nuo baudų metimo linijos ir jas sėkmingai išnaudojo – 65:53. Uteniškiai toliau stabiliai laikėsi priekyje (71:56), Žygimantas Skučas ir Vytautas Šulskis dėjo pagrindus pergalei, kuri galiausiai ir buvo pasiekta.

Uteniškių gretose solidžiai debiutavo V.Kariniauskas, kuris buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Prieš buvusį klubą žaidęs įžaidėjas per 34 minutes pelnė 17 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius, tiek pat sykių suklydo ir surinko 22 naudingumo balus.

Šiame mače „Nevėžiui-Optibet“ nepadėjo Abramo Canka ir Sedrickas Barefieldas, o „Juventus“ vertėsi be Juliaus Juciko ir Igno Vaitkaus.

„Nevėžis-Optibet“: Domantas Vilys ir Vaidas Čepukaitis po 14, Justas Tamulis 13, Panagiotis Kalaitzakis 10, Julius Kazakauskas 9 (14 atk. kam.).

„Juventus“: Vaidas Kariniauskas 17 (8 rez. perd., 22 naud. bal.), Vytautas Šulskis 16 (8 atk. kam.), Žygimantas Skučas ir Marius Runkauskas po 15, Bryantas Crawfordas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius