Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 19

Karaliaus Mindaugo taurė – su naujove ir planais broliams Ballams

Trečius metus gyvuojanti Karaliaus Mindaugo taurė 2018-uosius pasitinka su nedidelėmis naujovėmis. Vasario mėnesį Klaipėdoje vyksiąs turnyras bus transliuojamas kitoje televizijoje. Reitingai turėtų būti labai geri, jei į uostamiestį atvyks Prienų-Birštono „Vytauto“ naujokai LiAngelo ir LaMelo Ballai. LKL juokiasi, bet tam ruošiasi.
Remigijus Milašius
LKL Karaliaus Mindaugo taurės spaudos konferencija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Būtų gerai, kad LNK parodytų stambiu planu“, – juokėsi LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius, atsiėmęs iš LKL simbolines dovanas – kamuolius su rėmėjų logotipais.

LKL čempionato kovos transliuojamos per LNK, bet jau sudarydama sutartį su šia televizija LKL vadovybė įtraukė sąlygą rodyti turnyrą kitame kanale.

„Nenorėjome susitapatinti su vienu kanalu“, – sakė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Prienų komanda dėl vardo garsinimo padarė žingsniu daugiau nei visos vyriausybės.

Ketvirtfinalio mūšiai bus rodomi per „LRT Kultūrą“. Pirmasis mačas prasidės 18, antrasis – 20 valandą.

Transliacijų žiūrimumą gerokai pakeltų garsieji broliai Ballai, kurie planuoja atvykti į Prienų-Birštono „Vytautą“ sausio 4-ąją.

Nemažai abejojama, ar garsioji Ballų šeimynėlė iš tiesų pasirodys Prienuose, bet jei taip ir išsilaikys bent mėnesį, turėtų pasirodyti Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Net jeigu „Vytauto“ klubas nepateks į aštuntuką ir nedalyvaus turnyre. Prieniškiai LKL pirmenybėse rikiuojasi paskutiniai.

„Amerikiečiai pradėjo domėtis Lietuva, LKL. Jiems įdomus tas projektas, o kaip mes įtrauksime Ballus į Karaliaus Mindaugo taurę, klausimas, kiek jie išbus Lietuvoje. Jei išbus, neabejotinai įtrauksime juos į turnyrą. Norisi žinomumo ne tik Lietuvos lygiu, bet ir pasauliniu“, – sakė LKL komunikacijos vadovas Šarūnas Mazalas.

LaVaras Ballas, LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas
LaVaras Ballas, LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas

„Tai bus nauja patirtis Lietuvos krepšiniui. Jau dabar galima ją užskaityti kaip rezultatyvią. Skaičiai yra protu nesuvokiami. Prienų komanda dėl vardo garsinimo padarė žingsniu daugiau nei visos vyriausybės. Tai išbandymas visiems“, – pridūrė A.Siaurusevičius.

LKL jau rezga planus, kaip kuo labiau išnaudoti Ballų pasirodymą Lietuvoje.

Finalinės 2018-ųjų Karaliaus Mindaugo taurės kovos vyks Klaipėdoje vasario 17–18 dienomis. Uostamiestyje grumsis keturios stipriausios LKL komandos, bet turnyre iš viso startuos aštuonios. Jos paaiškės po dviejų LKL reguliariojo sezono ratų, kurie finišuos sausio 6-ąją.

Ketvirtfinalio mūšiai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje vyks vasario 13–14 dienomis.

Pirmos keturios komandos turės namų aikštės pranašumą. Jau aišku, kad tai bus „Žalgiris“, „Lietuvos rytas“, „Neptūnas“ ir „Lietkabelis“.

Turnyro burtai bus traukiami sausio 15-ąją. Jie išaiškins, su kuriais varžovais susitiks keturios stipriausios LKL ekipos. Jau aišku, kad jos tikrai turės namų aikštės pranašumą.

Turnyro prizinis fondas – 100 tūkst. eurų. Tradiciškai, finalo ketverto metu vyks tritaškių ir dėjimų konkursai. Organizatoriai skelbia ir naujovę – šokėjų konkursą.

Ką gali žinoti, gal išvysime ir kokį nors specialų Ballų renginį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius