Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 15

Klaipėdos „Neptūnas“ skolina tris savo žaidėjus kitai uostamiesčio ekipai

2015 metų Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionai Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai subūrė ekipą ateinančiam sezonui.
„Lietuvos rytas“ – „Neptūnas“
Klaipėdos „Neptūnas“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak pranešimo, iš praėjusio aukso medaliais sužibusio sezono komandoje liko keturi žaidėjai: Viktoras Chodosovskis, Aidas Einikis, Džiugas Slavinskas ir naudingiausias finalo ketverto žaidėjas Mindaugas Stašys. Taip pat į uostamiesčio komandą įsiliejo Rytis Biliartas (atstovavo Kėdainių „Nevėžio“ ekipai), Deivydas Keburys, Martynas Airošius, Ernestas Bružas ir Erikas Kubilius (visi jie rungtyniavo „Palangos“ komandoje).

„Naftos-Uni-Akvaservis“ komandoje ateinantį sezoną rungtyniaus ir trys perspektyvūs „Neptūno“ žaidėjai: neseniai Europos jaunių (iki 18 metų) prizininku tapęs Laurynas Beliauskas, taip pat Matas Andruškevičius ir Arūnas Mikalauskas. Juos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandai skolins „Neptūnas“.

Komandoje yra ir daugiau permainų – direktoriaus pareigas eina praėjusį sezoną aukso medalius ekipai padėjęs iškovoti aukštaūgis Dainius Vaitelis. Jis nusprendė profesionaliai nebežaisti krepšinio, o komandai padėti organizaciniais klausimais.

„Praėjusį sezoną norėjosi daugiau prisidėti prie komandos rezultatų, tačiau teko gydytis traumas. Nusprendžiau didesnį dėmesį telkti į kitus dalykus, o krepšinį kol kas žaisiu tik mėgėjiškai kur nors miesto lygoje“, – sakė naujasis „Naftos-Uni-Akvaservis“ direktorius D. Vaitelis.

Jis pasidžiaugė, kad „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandai pavyko užmegzti glaudesnį bendradarbiavimą su reprezentacine Klaipėdos ekipa – „Neptūnu“.

„Po daugelio metų kalbų tai pagaliau yra bendro darbo rezultatas. Kalbėjome ir su „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandos treneriu Ryčiu Vaišvila, kad turime auginti sau pamainą. Džiugu, jog mūsų susitarimas virsta realybe. Juk „Neptūnas“ daugelį metų išlaiko savo veidą: daugiausiai verčiasi savo krašto žaidėjais. Šios politikos neketiname keisti ir ateityje. Auginsimės perspektyviausius klaipėdiečius“, – pabrėžė „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas.

Tuo džiaugėsi ir Atlantos olimpinių žaidynių prizininkas Rytis Vaišvila.

„Gerai, kad „Neptūno“ klubo vadovybė yra geranoriška ir bendradarbiauja su mumis. Bendrai dirbdami galime pasiekti dar geresnių rezultatų“, – kalbėjo treneris.

„Jaunimui atsiranda stimulas labiau stengtis ir bandyti įrodyti, kad jie yra verti kilti karjeros laiptais – t. y. žaisti reprezentacinėje Klaipėdos miesto komandoje – „Neptūne“. Konkurencija žaidėjus skatina tobulėti“, – tos pačios nuomonės buvo tiek R. Vaišvila, tiek O. Kurauskas, tiek „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius