Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 28

„Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus: „Susigadinome Naujuosius metus“

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ sekmadienį LKL iškovojo itin svarbią pergalę – po 45 minučių kovos rezultatu 94:90 (20:26, 19:10, 19:25, 23:20, 13:9) palaužė namuose rungtyniavusius Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Džiaugiamės iškovoję pergalę, kadangi pirmame rate „Lietuvos rytas“ laimėjo mūsų aikštelėje. Pavyko puikus revanšas su daug emocijų. Mače dominavo puolimas ir šiek tiek pykau ant auklėtinių dėl gynybos. Daug intrigos, daug nervų, džiaugiuosi, kad laimėjome nervų karą.

Lyginant su pirmomis rungtynėmis, šiame mače prisitaikėme prie varžovų. Jie dažnai keičiasi ginamaisiais ir tam ruošėmės. Džiaugiuosi, kad, skirtingai nei pirmose rungtynėse, puolimas pavyko. Prieš rungtynes bijojau, kad tas poilsis išbalansuos iš varžybinio ritmo. Bet šiandien, nors buvo daug broko, bėgome, kovojome ir ta pertrauka išėjo į naudą. Teisėjų darbo viešai nekomentuosiu. Emocijų tikrai buvo daug, gera atmosfera, daug žiūrovų, tad apie technines pražangas kalbėti nenoriu“, – po mačo kalbėjo klaipėdiečių treneris Kazys Maksvytis.

Vilniečių strategas Virginijus Šeškus apgailestavo, kad metų nepavyko užbaigti pergalinga gaidele: „Naujuosius metus susigadinome mes. Gynyboje įgyvendinome tik 50 proc. užduočių. Pirmą kartą šiais metais galiu pasakyti, kad aikštelėje turi žaisti komandos, o ne teisėjai.“

Šiose rungtynėse netrūko emocijų aikštėje, ant atsarginių suolo ir tribūnose.

Teisėjai – Antanas Ramanauskas, Vilius Mačiulaitis ir Artūras Šukys skyrė net keturias technines pražangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius