Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 25

Naujoko vertinti nenorėjęs G.Žibėnas po pergalės išskyrė aistruolių palaikymą

Vilniaus „Rytas“ šeštadienio pavakarę įsirašė antrą pergalę „Betsafe-LKL“ pirmenybėse. Šalies vicečempionai po atkaklios kovos 79:76 palaužė „Šiaulius-7bet“, o po rungtynių nugalėtojų strategas Giedrius Žibėnas pirmiausia atsidėkojo aistruoliams, o tuomet pasidalijo savo mintimis apie „Speedy“ Smithą ir gandus apie Mattą Hodgsoną.
Giedrius Žibėnas
Giedrius Žibėnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Paprašytas trumpai reziumuoti rungtynes Giedrius Žibėnas pirmiausia atidavė duoklę aistruoliams.

„Trys dalykai, kuriuos išskirčiau, – spaudos konferenciją pradėjo Žibėnas. – Tai mūsų fanai, kurie taip šiltai pasitiko mus po pertraukos po vasaros. Didžiulis ačiū jiems. Antras dalykas – tai yra fanai, kurie palaikė mus, kai buvo sunkesnis momentas, ketvirtojo kėlinio pabaigoje. Trečias dalykas – fanai, kurie, nepaisant mūsų prastesnio žaidimo pabaigoje, išlydėjo mus ovacijomis. Palinkėsiu didžiausios sveikatos Arminui Urbučiui, iš tikrųjų ne taip turėtų sezonai prasidėti žaidėjams. Gaila, kad taip gavosi.“

Beveik įpusėjus ketvirtajam kėliniui „Rytas“ pirmavo net 19 taškų persvara (72:53), tačiau šiauliečiai nepasidavė ir rungtynių pabaigoje mačo favoritams užkūrė labai karštą pirtį, kuomet deficitą ištirpdė iki minimumo.

Pasak vilniečių stratego, jo auklėtiniai tiesiog per anksti patikėjo pergale.

„Manau, daugiausiai tai lėmė atsipalaidavimas. Tam ir yra tos pirmos kelios rungtynės, kad išsiaiškinti visas problemas ir jas susitvarkyti sezonui įsibėgėjant“, – kalbėjo Žibėnas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Kenneth Smith
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Kenneth Smith

Kennethas „Speedy“ Smithas pirmajame mače su „Ryto“ marškinėliais kalnų nenuvertė ir per kiek daugiau nei 20 min. surinko tik 3 taškus, pataikęs vos 1 metimą iš 8, tačiau G.Žibėnas amerikiečio vertinti po vienų rungtynių nepanoro.

„Nenoriu spręsti po pirmų rungtynių. Taip, kaip ir nenorėjau spręsti su mūsų TJ Starksu, taip ir nedarysiu skubotų išvadų su Kennethu. Žinome, kad jis mums padės, žinome, kokio aukšto lygio jis yra ir kaip visus įtrauks į puolimą. Pradėsime vienas kitą jausti ir bus paprasčiau.“

Australijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad LKL vicečempionai yra arti susitarimo su aukštaūgiu Mattu Hodgsonu, tačiau komentatoriaus Vaido Čeponio paklaustas apie potencialų šio krepšininko įsigijimą G.Žibėnas patikino, kad žaidėjų rinkoje klubas tik ties šiuo variantu neapsiriboja.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Rytas“ - „Šiauliai-7bet“ [2021-09-25]
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Rytas“ - „Šiauliai-7bet“ [2021-09-25]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius