-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 22

„Neptūnas“ pasipildė amerikiečiu iš Turkijos čempionato

Klaipėdos „Neptūno“ ekipa pranešė, kad pasirašė sutartį su 28 metų 183 cm ūgio amerikiečiu įžaidėju Malcolmu Ray Armsteadu.
Malcolmas Armsteadas
Malcolmas Armsteadas

2013 metais, baigęs Oregono universitetą jis dalyvavo NBA naujokų biržoje, tačiau pašauktas nebuvo. Iš pradžių jis rungtyniavo slovėnų krepšinio lygos Novo Mesto „Krka“ ekipoje, vėliau kėlėsi į Rusiją, kur atstovavo Saratovo „Avtador“ ekipai, buvo atsidūręs Atėnų AEK akiratyje, tačiau galiausiai persikėlė į Turkijos Giresuno „Yesilgiresun Belediye“ klubą.

„Aleksandras Trifunovičius apie M.Armsteadą atsiliepė tik teigiamai. Jo žodžiais tariant šis krepšininkas turėtų tikrai padėti mūsų komandai. Mes ieškojome kitokio stiliaus žaidėjo, nei Mindaugas Girdžiūnas. Mums reikia daugiau greičio, energijos, aštrumo ir rezultatyvių perdavimų. To tikimės iš naujojo žaidėjo. Gali būti, kad tiek M.Girdžiūnas, tiek M.Armsteadas net galės vienu metu rungtyniauti aikštėje“, – teigė „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis.

Praėjusį sezoną Turkijos čempionate M.Armsteadas rinko po 12,9 taško (30 proc. trit.), 2,8 atkovoto kamuolio, 5,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1,5 perimto kamuolio per 33 minutes.

Kaip teigia „Neptūno“ interneto svetainė, ekipos naujokas į Lietuvą atvyks jau šį sekmadienį, tačiau maža tikimybė, kad jis per pasirodys aikštėje per sekmadienį nuo 17 val. Klaipėdoje vyksiančią akistatą tarp „Neptūno“ ir Kėdainių „Nevėžio“.

Debiutuoti Klaipėdos ekipoje M.Armsteadas turėtų rugsėjo 28 dieną (ketvirtadienį), kai „Neptūnas“ „Švyturio“ arenoje kausis su Kauno „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius