Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 04

„Pieno žvaigždes“ pranokusi „Dzūkija“ aštrina kovą dėl aštuntosios LKL vietos

Alytaus „Dzūkija“ (11-23) kabinasi į LKL atkrintamųjų traukinį. Nikolos Vasilevo kariauna namuose 96:85 (21:25, 21:13, 34:22, 20:25) pranoko Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (12-23) komandą, kuriai tai buvo jau šeštoji nesėkmė iš eilės.

Alytiškių pergalė prieš Gedimino Petrausko auklėtinius, nors ir nebuvo pasiekta reikalinga 13 taškų persvara, įkaitino kovą dėl aštuntosios vietos reguliariajame LKL sezone.

Šiuo metu „Dzūkija“ turi 11 pergalių ir 23 pralaimėjimus, „Šiaulių“ sąskaitoje – 12 pergalių ir 22 nesėkmes, o Pasvalio krepšininkai yra iškovoję 12 pergalių ir patyrę 23 pralaimėjimus.

„Dzūkija“ turi neigiamą tarpusavio rungtynių taškų skirtumą prieš „Pieno žvaigždes“, bet jos pergalių ir pralaimėjimų balansas yra geresnis prieš Antano Sireikos vyrus.

Tiesa, dzūkams liko dar du kieti riešutėliai – mačai Vilniaus „Rytu“ ir Panevėžio „Lietkabeliu“, o bent vieną jiems pranokti bus būtina.

„Šiaulių“ laukia „Neptūno“ bei „Nevėžiu-Optibet“ egzaminai, o „Pieno žvaigždės“ reguliarųjį sezoną užbaigs rungtynėmis su Kauno „Žalgiriu“.

Pergalingą atkarpą aikštelės šeimininkai surengė po ilgosios pertrauko, kai trečiąjį kėlinį laimėję net 34:22 vienu metu buvo įgiję 18 taškų pranašumą.

Ryškiai nugalėtojų gretose žibėjo 36-ąjį gimtadienį šiandien minintis Artūras Jomantas, surinkęs 23 taškus ir 30 naudingumo balų, o jam puikiai talkino vidurio puolėjas Giedrius Staniulis ir Vytenis Čižauskas.

Pastarojo sąskaitoje – 24 taškai, tuo metu G.Staniulis surinko 17 taškų, atkovojo 14 kamuolių ir užfiksavo 33 naudingumo balais.

„Dzūkija“: Vytenis Čižauskas 24, Artūras Jomantas 23, Giedrius Staniulis 17 (14 atk. kam.), Simas Jasaitis 11.

„Pieno žvaigždės“: Paulius Petrilevičius 17, Yannickas Franke, Jahennsas Manigat ir Edgaras Želionis – po 14, Branko Mirkovičius 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius