Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 22

Po grandų mūšio – Aurimo Jasilionio žinutė Nicolui Laprovittolai

Lietuviškuoju Jurgenu Kloppu pakrikštytas Aurimas Jasilionis dar kartą kozirio iš rankovės neišsitraukė. Europos taurės varžybose sensacingai pergale prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vairo debiutavęs 33-ejų metų kaunietis antro stebuklo sukurti nesugebėjo.
Lietuviškoji krepšinio klasika: „Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“
Aurimas Jasilionis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sekmadienio vakarą „Lietuvos rytas“ savoje aikštėje 68:82 pralaimėjo ir antrąjį šio sezono didįjį šalies krepšinio derbį Kauno „Žalgirio“ komandai.

Vilniaus klubas šį sezoną ir toliau niekaip nesugeba laimėti „Siemens“ arenoje. Sostinės ekipa čia pralaimėjo visas tris Europos taurės dvikovas, o sekmadienį krito ir prieš principinį savo varžovą šalies čempionate.

„Stengėmės kiek galėjome, stengsimės ir ateityje. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo vaikinais, kurie atidavė visas jėgas. Gaila, jog nepavyko laimėti“, – po mačo nedaugžodžiavo A.Jasilionis.

– Ar susiduriate bent su panašia gynyba Europos taurėje?

– Kol kas dar ne, bet tikiuosi, jog susidursime ateityje.

– Ar galėtumėte palyginti pirmą tarpusavio dvikovą Kaune ir atsakomąjį mūšį Vilniuje? Tuomet pralaimėjote tik 8 taškais, tačiau šansų beveik neturėjote...

– Tikiuosi, jog kiekvienose rungtynėse gerinsime savo žaidimą. Matau dar tikrai daug broko, tačiau žaidžiame beveik be poilsio, rungtynės seka rungtynes, tad tikrai nėra lengva.

– Rungtynių metu turėjote gana karštą pokalbį su įžaidėju iš Argentinos Nicolu Laprovittola. Ar jam pavyksta įsipaišyti į jūsų taktines schemas?

– Jis privalės įsipaišyti. Jei jis norės žaisti, privalės įsipaišyti.

Vilniaus ekipą paskui save tempė 16 taškų pelnęs Kšištofas Lavrinovičius, tačiau vieno veterano pastangų neužteko.

„Gaila, kad pralaimėjome, bet momentų buvo tikrai neblogų. Gaila, kad vienu metu praradome koncentraciją ir paleidome rungtynes. Tačiau prie naujos sistemos pratinamės dar tik savaitę. Manau, jog ateityje viskas bus gerai ir judame tinkama kryptimi“, – po mačo kalbėjo Brolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius