Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 18

Po šokėjų pergalės „Neptūnas“ išliejo piktdžiugą ir apkaltino „Lietuvos rytą“ intrigų rezgimu

Klaipėdos „Neptūno“ šokėjos į „Betsafe-Šokėjų kovų“ finalą brovėsi gyvendamos keršto nuotaikomis, o kai tai pavyko, „Neptūnas“ piktdžiugą išliejo neįprastame pranešime. „Šia savotiška pergale klaipėdietės atkeršijo Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubui už jų nuolat rezgiamas intrigas ir bandymus susilpninti „Neptūno“ komandą“, – rašo bcneptūnas.lt.
Mindaugas Girdžiūnas ir šokėjos
Mindaugas Girdžiūnas ir šokėjos / 15min nuotr.

Šeštadienį vykusioje šokėjų dvikovoje „Neptūno“ merginos surinko 36 komisijos balus ir aplenkė sostinės šokėjas, kurių pasirodymas buvo įvertintas 33 balais.

Sekmadienį finale Bronelės Švitrienės vadovaujamos klaipėdietės susikaus su Kauno „Žalgirio“ šokėjomis.

„Neptūniečiams prasibrauti į SIL-Karaliaus Mindaugo taurės purfinalį ir kautis su „Lietuvos rytu“ nepavyko, tad šįkart už krepšininkus smūgį vilniečiams sudavė „Neptūno“ šokėjos“, – tęsia bcneptunas.lt.

Oficiali klubo svetainė taip pat primena, kad anksčiau vykusiame internetiniame balsavime „Neptūno“ šokėjos taip pat pasirodė geriau už vilnietes – gavo 8 sirgalių balus, o vilnietės – 7 balus.

Panašu, kad „Neptūno“ žaizdos dėl krepšininkų, kuriuos persiviliojo „Lietuvos rytas“, vis dar kraujuoja, ir tai klubas išdėstė savo tinklalapyje, sostinės klubo vadovų veiksmus vadindamas „abejotinais metodais“, o Arno Butkevičiaus ir Mindaugo Girdžiūno persikėlimą į Vilnių – „slaptu nugvelbimu“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnas Butkevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnas Butkevičius

„Neptūno“ šokėjų pergalė prieš „Lietuvos ryto“ šokėjas suteikė daug džiaugsmo Klaipėdos krepšinio sirgaliams. Visi puikiai žinome „Lietuvos ryto“ klubo vadovų abejotinus metodus „Neptūno“ krepšininkų atžvilgiu – praėjusį sezoną iš Klaipėdos ekipos buvo išviliotas geriausias „Neptūno“ snaiperis Jimmy Baronas, o šio sezono viduryje suregztos naujos intrigos, kai buvo pasinaudota laikinais Klaipėdos komandos finansiniais sunkumais ir viliojančiais pinigais iš po „Neptūno“ trenerių nosių buvo nugvelbti du labai svarbūs komandos žaidėjai – Arnas Butkevičius ir Mindaugas Girdžiūnas. Šiems jaunuoliams „Lietuvos ryto“ atstovai pinigais susuko galvas ir slapčia, nežinant „Neptūno“ klubo vadovams, persiviliojo į savo komandą“, – skelbia „Neptūnas“.

Pranešime priduriama, kad „Lietuvos ryto“ tikslas – susilpninti „Neptūno“ klubą:

„Neptūno“ sirgaliai vis garsiau kalba apie abejotinus ir su sportiniais principais mažai susijusius „Lietuvos ryto“ komandos metodus. Esą jų tikslas ne tiek sustripinti savo komandą, kiek susilpninti pastaruoju metu tapusius didžiausius konkurentus – „Neptūno“ krepšininkus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius