Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 31

Pokalbis per ilgąją pertrauką pakeitė „Lietuvos ryto“ ir Marcelo Nicolos likimą

Po dviejų kėlinių Klaipėdoje Marcelo Nicolos kritikai jau ruošė argentiniečiui lagaminą namo, bet ilgoji pertrauka pakeitė „Lietuvos rytą“. Dviženklį atsilikimą panaikinęs Vilniaus klubas atsitiesė ir išsigelbėjo mačo pabaigoje patiesdamas „Neptūną“ 72:62. „Žaidimą pakeitė mūsų gynyba, – po mačo tikino M.Nicola. – Per pertrauką pasakiau, kad turime agresyviau gintis, nes buvome per minkšti“.
Marcelo Nicola
Marcelo Nicola / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Nervingai pradėjome rungtynes, jautėme spaudimą ir turėjome problemų. Kai suaktyvėjome ir pagerinome gynybą, viskas susitvarkė. Taip ir turime konstruoti savo žaidimą: nuo gynybos. Tada gauname pasitikėjimo puolime.

Trečiajame ir ketvirtajame kėlinyje varžovai rinko po 13 taškų. Taip turime žaisti kiekvieną dieną“, – spaudos konferencijoje kalbėjo 44 metų argentinietis.

„Neptūno“ treneriui Dainiui Adomaičiui buvo apmaudu, kad klaipėdiečiai iššvaistė gerą progą nugalėti. Anot jo, darnus du kėlinius konstruotas žaidimas sugriuvo po klaidų trečiojo kėlinio pradžioje.

„Gaila, kad taip gerai žaisdami pirmoje pusėje, laikydamiesi tų taisyklių, žaidimo plano, trečiajame kėlinyje klaidomis, kokių nepadarėme pirmoje pusėje, leidome „Lietuvos rytui“ sugrįžti į rungtynes, – sakė D.Adomaitis.

– Pametę koncentraciją leidome jiems rezultatą išlyginti ir laimėti. Viskas susideda iš mažų detalių. Ypač gynyba. Antroje pusėje per daug klydome gynyboje.“

„Lietuvos rytas“ ir „Neptūnas“ tęs pasiruošimą rungtynėms Europos taurėje.

Trečiadienį vilniečiai namuose priima Sankt Peterburgo „Zenit“, o „Neptūnas“ tądien svečiuose susitiks su „Nižnij Novgorod“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius