Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 12

Š.Jasikevičiaus nestebina „Lietuvos ryto“ pasitikėjimas: „Jie jau dukart mus aplošė“

Penktadienį „Betsafe–LKL“ čempionate Kauno „Žalgirio“ krepšininkai susitiks su Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubu. „Žalgirio“ arenoje vyksiančios rungtynės turės didžiulės reikšmės abiem komandoms kovojant dėl pirmosios vietos reguliariajame sezone.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie laukiančią akistatą su „Lietuvos ryto“ komanda mintimis dalijosi vyriausiasis žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Reikėjo suteikti prioritetą šviežumui, todėl trečiadienį žaidėjams davėme laisvą dieną, o šiandien turėsime tik vieną treniruotę, kuriose dėliosime akcentus rytojaus rungtynėms. Vyrai žaidė daug rungtynių, todėl jiems svarbu atsigauti. Rytoj reiks kibti į rungtynes su maksimalia jėga. Prie to ir dirbame. Visi supranta rungtynių svarbą – reguliariojo sezono likimas paaiškės po šios dvikovos. Tikiuosi, sulauksime pagalbos iš mūsų žiūrovų. Visi jaučia svarbą, reikia eiti kautis“, – aiškino Š.Jasikevičius.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Pasitikėjimo savo jėgomis vilniečiams pridėjo dvi pergalės iš trijų iki šiol žaistų tarpusavio rungtynių „Betsafe–LKL“ reguliariajame sezone, todėl Vilniaus klubo krepšininkai viešojoje erdvėje tiki savo komandos sėkme ir paskutiniame reguliariojo sezono mūšyje su Kauno klubu.

Kalbėdamas apie iš varžovų komandos stovyklos sklindantį užtikrintumą, Š.Jasikevičius pabrėžė, jog abi komandos pasitiki savo jėgomis, o žalgiriečiai žūtbūt kovos dėl pergalės.

„Visi krepšininkai ir treneriai turi pasitikėti savo jėgomis ir komanda. Normalu, kad vilniečiai pasitiki savimi. Jie dukart mus yra nugalėję. Mes irgi esame ta komanda, kuri pasitiki savo jėgomis. Bandysime iškovoti svarbią pergalę“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Treneris pridūrė, kad penktadienio rungtynėse Lietuvos čempionai nesirems Gyčio Masiulio, Martyno Sajaus ir Martyno Arlausko paslaugomis. Jaunieji žalgiriečiai šį savaitgalį kartu su „Žalgiris-2“ ekipa rungtyniaus Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketverto varžybose.

VIDEO: Š.Jasikevičius: „Visi supranta rungtynių su „Lietuvos rytu“ svarbą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius