-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 05 16

Š.Jasikevičius – apie patekimą į pusfinalį, pratrūkusį E.Ulanovą ir A.Milaknio traumą

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą 81:62 nesunkiai laimėjo ir antrąsias LKL ketvirtfinalio serijos rungtynes prieš Alytaus „Dzūkiją“. Po pergalės Šarūnas Jaskevičius dėkojo savo auklėtiniams bei pagyrė drąsiai atakavusį Edgarą Ulanovą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Sveikinu žaidėjus ir mūsų sirgalius su išėjimu į antrą atkrintamųjų etapą. Antra rungtynių pusė buvo puiki, bet pirmoje padarėme per daug klaidų, kurios mums neleido kontroliuoti rungtynių. Po pertraukos jau sužaidė Brandonas Daviesas – jis leido mums dominuoti po krepšiais ir galiausiai nulėmė rungtynes. Norėtųsi žaisti geriau, bet rungtynių skaičius yra didžiulis ir žaidėjams nėra lengva“, – kalbėjo „Žalgirio“ vairininkas.

Paklaustas, ar seka kitos ketvirtfinalio poros, kurioje žaidė Panevėžio „Lietkabelis“ ir Pasvalio „Pieno žvaigdždės“ (potencialūs „Žalgirio“ varžovai pusfinalyje – red.past.), eigą, treneris tik šyptelėjo.

„Dairytis negali, nes žaidi tuo pačiu metu. Nepasidėsi kompiuterio ant suoliuko“, – šypsojosi strategas.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus ir A.Urlepo komentarai

Mačą starto sudėtyje pradėjo Deonas Thompsonas. Anot Šaro, taip pasielgta sąmoningai, bandant sustabdyti solidžiai sezono pabaigoje žaidusį „Dzūkijos“ aukštaūgį Keremą Kanterį.

„Norėjome jį atakuoti. Iš pradžių tai pasiteisino. Visgi antras Deono išėjimas buvo prastas. Prarandame koncentraciją, reikia mažiau žiūrėti į komandos draugus“, – vertino strategas.

Rungtynių žvaigžde tapo 21 tašką pelnęs ir penkis tritaškius pataikęs Edgaras Ulanovas.

„Varžovai jį labai palikdavo laisvą, tad reikėjo mesti. Norime kiekvienoje atakoje išgauti gerą metimą. Jis jautėsi tikrai gerai, pradėjo vis dažniau mesti. Smagu, kad jis taip jaučiasi“, – teigė Š.Jasikevičius.

Treneris prasitarė, kad ketvirtadienį į treniruotes jau grįžo kojos traumą patyręs Artūras Milaknis. Š.Jasikevičiaus teigimu, tikėtina, kad jis sugrįš į rikiuotę jau pusfinalio serijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius