2020 02 28

„Šiaulių“ klubas pateikė pasiūlymą „Žalgirio“ arenoje nepageidaujamiems miestiečiams

„Šiaulių“ krepšinio klubas sureagavo į Kauno „Žalgirio“ išleistą pranešimą, kuriame rekomenduojama į šįvakar vyksiančias Eurolygos rungtynes prieš Milano „Olimpia“ nevykti žmonėms iš Šiaulių miesto ir jo apylinkių.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Koronaviruso prevenciją taikantis Kauno klubas penktadienį sureagavo į pirmąjį viruso atvejį Lietuvoje, kuris nustatytas 39-erių šiaulietei.

Dėl to vardindami sveikatos patikros ir prevencijos priemones „Žalgirio“ atstovai įtraukė ir punktą dėl sirgalių iš Šiaulių.

„Paaiškėjus apie užfiksuotą koronaviruso atvejį Šiauliuose, Kauno „Žalgirio“ klubas taip pat rekomenduoja gerbėjams iš šio miesto ir jo apylinkių nevykti į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Milano „AX Armani“ komanda“, – teigiama pranešime.

Į tokį teiginį jau po kelių valandų sureagavo kandumu socialiniuose tinkluose pasižymintys šiauliečiai.

Klubo „Facebook“ paskyroje „Žalgirio“ arenoje nepageidaujamiems aistruoliams siūloma Eurolygos rungtynes iškeisti į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) akistatą tarp „Šiaulių“ ir Kėdainių „Nevėžio“, vyksiančią sekmadienį.

„Žalioji Kauno komanda išplatino pranešimą, kuriame švelniai bando pasakyti, kad mūsų regiono gyventojai šiandien nėra pageidaujami Eurolygos rungtynėse. Virusas yra virusas, nieko nepadarysi.

Bet, šiauliečiai, žinot ką? Mes nieko nebijome ir jūsų be krepšinio palikti nenorime. Todėl, jei turite bilietą į šios dienos Eurolygos rungtynes, sekmadienį su juo galėsite įeiti ir į Šiaulių areną palaikyti mūsų komandą dvikovoje su Kėdainių „Nevėžiu“!“ – taip į rungtynes kviečiame Saulės miesto gyventojai.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad Sveikatos apsaugos ministro Aurelijos Verygos rekomendacijos perkelti susitikimą, LKL akistata vyks kaip suplanuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius