-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 18

„Šiaulių“ klubo direktorius Adomas Klimavičius: „Kai buvo pinigų, ir rezultatai buvo geresni“

Lietuvos krepšinio sirgaliai pripratę, kad „Šiauliai“ yra trečia LKL komanda ir bet kuris sezonas, kai šiai ekipai nepavyksta iškovoti šios vietos, yra vertinamas neigiamai. Tačiau šiauliečių vadovas Adomas Klimavičius siūlo užmiršti tuos laikus, kai klubas turėjo kur kas daugiau pinigų.
Adomas Klimavičius
Adomas Klimavičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Jeigu nori nusipirkti sraigtasparnį – reikia turėti pinigų. Visi „lazdavoja“, kad nėra rezultatų, bet kas iš jų duoda pinigų? Niekas neduoda. Rėmėjai duoda tiek, kiek gali – anksčiau galėjo daugiau, tai ir žaidėjai geresni buvo, ir rezultatai geresni.

Anksčiau po sezonų komandoje likdavo po aštuonis, devynis žaidėjus, tai ir treneriui būdavo lengviau, ir komandai. O dabar žaidėjai surinkti iš visų kampų, tai kokių tikslų gali iš trenerio reikalauti?“ – vaizdžiai situaciją klube įvertino A.Klimavičius.

„Šiaulių“ vadovas neslepia, kad, palyginti su 2011 metais, klubo biudžetas sumažėjo du kartus. Be to, šis sezonas išskirtinis ekipai yra ir tuo atžvilgiu, kad labai daug žaidėjų patyrė traumas.

„Sunku pasakyti, kas čia mus „užsėdo“. Vieni „iškrito“ iki sezono vidurio, kiti – iki sezono pabaigos. Traumos, lūžiai. Labai nesiseka“, – pralaimėjimo Alytaus „Dzūkijai“ priežastis dėstė A.Klimavičius. Jis pridūrė, kad pagal komandos komplektaciją neliktų nusivylęs, jei ekipa užimtų tik aštuntą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius