-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28

Skandalingu vakarėliu išgarsėjęs Tayloras Brownas metamas lauk iš „Lietuvos ryto“

Tayloras Brownas su „Lietuvos rytu“ turėjo sutartį dar vienam sezonui, tačiau ją naujieji komandos vadovai nusprendė nutraukti, dėl nesuderinamo žaidėjo elgesio su klubo požiūriu į profesionalų darbą. 27-erių metų krepšininkas buvo vienas pagrindinių skandalingo vakarėlio organizatorių, kuomet sostinės ekipa žaidė lemiamas Lietuvos krepšinio lygos čempionato kovas.
Rimas Kurtinaitis ir Tayloras Brownas
Rimas Kurtinaitis ir Tayloras Brownas / 15min nuotr.

Skandalas kilo kai T.Brownas kartu su kitais legionieriais Corey Fisheriu ir Clevinu Hanna pažeidė vidaus klubo taisykles pusfinalio serijos metu su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, kai laiką leido naktiniame klube.

„Lietuvos rytas“ pusfinalio seriją pralaimėjo. Žaidėjas tuomet buvo suspenduotas kartu su kitais legionieriais, o be jų likęs „Lietuvos rytas“ mažajame finale nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“.

Tačiau toks T.Browno elgesys turėjo būti ypač skaudus vyriausiajam treneriui Rimui Kurtinaičiui, kuris prisiviliojo krepšininką iš Lenkijos.

Puolėjas Lenkijoje vidutiniškai rinko po 16 taškų ir turėjo sustiprinti sostinės klubo gretas artėjant lemiamoms sezono kovoms. Tačiau labiausiai komandoje išgarsėjo visai kitokiais būdais.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žygimantas Skučas ir Taylor Darnell Brownas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žygimantas Skučas ir Taylor Darnell Brownas

Prie sostinės klubo T.Brownas prisijungė kovo mėnesį. LKL čempionate jis vidutiniškai pelnė po 8 taškus, atkovojo po 4,5 kamuolio ir rinko beveik po dešimt naudingumo balų.

Kilus skandalui T.Brownui teko susidurti ir su supykusiais „Lietuvos ryto“ aistruoliais. Tokiu gerbėjų elgesiu pasipiktinęs amerikietis vėliau teisinosi socialiniuose tinkluose, tačiau tai jam sugrįžti į komandą nepadėjo.

24sek žiniomis klubas jau nusprendė dar metus galiojančią sutartį nutraukti ir tai artimiausiu metu turėtų paskelbti oficialiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius