Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 04

„urBONUSas“: „Žalgirio“ ir „Ryto“ permainos – pirkiniai, gandai ir laukiantys pokyčiai

Nusileidus LKL sezono uždangai, Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ vadovai užsidaro savo kabinetuose. Vasarą ten bus ieškoma komandų ateičiai svarbių atsakymų. Kaip keisis dvi stipriausios Lietuvos ekipos ir kokie gandai bei intrigos supa Vilniaus ir Kauno klubus? Atsakymų ieškojome 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
"Žalgirio" ir "Ryto" laukia svarbūs vasaros uždaviniai
"Žalgirio" ir "Ryto" laukia svarbūs vasaros uždaviniai / 15min nuotr.

Ar Dainius Adomaitis gali priimti kiek netikėtą sprendimą ir pasitraukti iš „Ryto“?

Ar „Rytas“ iššluos sudėtį ir rekonstruos ją nuo pamatų?

Kas užpildys likusias 4-5 vietas „Žalgirio“ komandoje?

Kaip „Žalgiris“ turėtų pasielgti su savo veteranais ir buvusiais žalgiriečiais?

„urBONUSas“ su 15min krepšinio žurnalistu Donatu Urbonu ir LKL apžvalgininkais Roku Pakėnu bei Ervinu Kvitkausku apie: nuobodžiausios LKL finalo serijos priežastis (01:00); kritikus užčiaupusį E.Ulanovą (08:30); Š.Jasikevičiaus kritikos strėlę dėl gandų (11:30); Ch.Kramerio ateitį Vilniuje (18:30); „Ryto“ šansus žaisti Eurolygoje (23:30); kardinalias „Ryto“ permainas legionierių gretose (29:10); gandus apie L.Kleizos patraukimą (32:10); DJ Seeley mįslę (35:45); „Ryto“ centrų persitvarkymą (37:20); Lietuvos žaidėjus, kurie galėtų papildyti „Rytą“ (42:35); sunkias D.Sirvydžio pamokas (57:15); D.Adomaičio ateitį „Ryte“ (1:02:15); Š.Jasikevičiaus šansus įsidarbinti „Grizzlies“ (1:10:35); kodėl A.Kavaliauską reikėtų palikti „Žalgiryje“ (1:13:10); P.Jankūno rizikos faktorių (1:17:45); G.Masiulio klaustuką (1:19:57); M.Kuzminską „Žalgiryje“ (1:24:40); L.Lekavičių ir naują „Žalgirio“ įžaidėją (1:26:41).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

VIDEO: „LKL Finalas“: kosminis „Žalgiris“, didėjanti praraja ir paslaptingi „Ryto“ gelbėtojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius