-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 08 28

V.Ginevičius džiaugiasi papildęs „Juventus“ trenerių štabą

Sekmadienį Utenos „Juventus“ ekipa persikėlė į areną ir pratęsė pasiruošimą naujajam sezonui. Krepšininkų darbą arenoje apžvelgė ir mintimis apie prisijungimą prie Utenos komandos pasidalino vyr. trenerio asistentas Vidas Ginevičius.
Vidas Ginevičius
Vidas Ginevičius / utenosjuventus.lt nuotr.

„Pirmieji įspūdžiai – labai geri. Komanda puiki, visi draugiški, gerai dirba. Šiek tiek keista, kadangi anksčiau dirbau tik su jaunimo ekipomis, o dabar tenka dirbti su vyrais. Aišku, skiriasi ir darbo specifika, čia nereikia daug aiškinti, galima sakyti, kad vyrai visą supranta iš pusės sakinio“, – džiaugėsi komandos nusiteikimu „Juventus“ vyr. trenerio asistentas V.Ginevičius.

Paklaustas apie pasikeitusį treniruočių pobūdį po persikėlimo į Utenos areną, treneris teigė, kad dabar su „Juventus“ krepšininkais dirbama ties taktiniais ir techniniais dalykais ir, žinoma, po truputį ruošiamasi draugiškoms rungtynėms.

„Dubingiuose treniruotės buvo tik lauke, buvo gerinama fizinė kondicija, o dabar persikėlėme į salę, krepšininkai apsipranta su kamuoliu rankose, artėja draugiškos rungtynės. Dubingiuose „pravėdinome galvas“, o dabar vėl bandome ir krepšinio elementus, ir derinius įdiegti krepšininkams“, – dėstė V.Ginevičius.

Šią vasarą prie „Juventus“ trenerių štabo prisijungęs V.Ginevičius atskleidė, kad darbas Utenos ekipoje yra nauja patirtis ir reikia šiek tiek laiko apsiprasti.

„Nuo krepšinio atitolęs nebuvau, tačiau darbas „Juventus“ komandoje – milžiniška patirtis. Šiuo metu stebiu, kokios pagalbos reiks vyr. treneriui Žydrūnui Urbonui, kokia bus komandos taktika, tačiau čia tik laiko klausimas, greitu metu viskas bus aiškiau“, – teigė „Juventus“ vyr. trenerio asistentas.

V.Ginevičius neslėpė, kad su miestu susipažinti per kelias dienas dar nepavyko, o kad nepaklystų, tenka pasinaudoti išmaniosiomis programomis.

„Utenoje esu labai trumpą laiką, praktiškai dvi dienas, todėl dar tenka paklaidžioti ir važinėti su navigacijos pagalba.“

VIDEO: V.Ginevičius: „Bandome įdiegti krepšinio elementus ir derinius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius