-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 07

V.Šeškaus sugrįžimas į Vilnių: Š.Vasiliausko šou ir intriga iki paskutinės minutės

Virginijus Šeškus sugrįžo į Vilnių jau kaip kitos komandos treneris ir greitai pakėlė vėją. Paskutinėmis minutėmis „Lietuvos ryto“ žaidėjams svilo padai. Tris kėlinius pro šalį kamuolį svaidęs „Vytautas“ panaikino 17 taškų skirtumą, priartėjo iki taško, bet iki sensacijos nebeprisikapstė. Marcelo Nicolos auklėtiniai atlaikė Prienų-Birštono krepšininkų šturmą 81:74 (25:19, 20:13, 21:21, 15:21).
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Alfredo Pliadžio nuotr.

Likus žaisti dvi minutes po Gyčio Sirutavičiaus tritaškio „Lietuvos ryto“ pranašumas ištirpo iki vienintelio taško (74:75). Tačiau šaltakraujišką tritaškį kitoje atakoje paleido Nicolas Laprovittola (78:74), o lemiamu metu „Vytautui“ pritrūko tikslumo ir protingesnių sprendimų.

Tris kėlinius „Lietuvos rytas“ dviženkliu skirtumu dominavo aikštėje, kol „Vytautą“ iš gilaus miego išbudino Šarūno Vasiliausko šou.

Po 27-ojo jo taško ketvirtojo kėlinio viduryje „Vytautas“ pavijo „Lietuvos rytą“ 64:70. Likus rungtyniauti jau tik 5 minutes komandas skyrė vos du taškai (68:70). Dar po trijų minučių Gytis Sirutavičius įsūdė tolimą metimą iš kairiojo krašto ir vertė M.Nicolą griebtis už garbanų – „Vytautas“ priartėjo 74:75.

Bet tai buvo viskas. „Lietuvos rytas“ atsilaikė.

„Lietuvos rytas“: G.Orelikas 16, D.Gailius 14, K.Lavrinovičius 13 (8 atk. kam.), J.Jucikas 11, A.Juškevičius, M.Lukauskis, N.Laprovittola (5 kl.)ir M.Runkauskas po 5, R.Giedraitis 4, Ž.Janavičius 3.

„Vytautas“:​ Š.Vasiliauskas 27, V.Dilys 14, V.Šulskis (10 atk. kam.) ir L.Kisielius (5 rez. perd.) po 10, V.Čepukaitis 8, G.Sirutavičius 5.

Vilniaus klubas šiame susitikime vertėsi be kapitono Antano Kavaliausko, kuris jautė kojos skausmus. Rungtyniauti vis dar negali ir kitas „centras“ Artūras Gudaitis, gyjantis po čiurnos traumos.

„Labai norėjome laimėti, kad kažkiek atsigautume po tokių sunkių nesėkmių. „Vytautas“ yra gera komanda su buvusiu treneriu, kuris norėjo įrodyti savo. Buvo sunku, bet džiaugiamės pergale“, – po rungtynių sakė Deividas Gailius.

Vilniečiai ruošis reabilitacijai Europos taurės turnyre. Vos vieną pergalę per keturis mačus pasiekęs „Lietuvos rytas“ trečiadienį Salonikuose susitinka su PAOK.

„Nebėra kur trauktis. Namuose išdalijome tas dovanas, dabar važiuosime pergalės“, – pridūrė D.Gailius.

V.Šeškus: „Manau, kad viena iš problemų ta, jog vienam žaidėjui „Lietuvos ryte“ leidžiama daryti viską, ką jis nori. Juk krepšininkas įsižeidžia, kai kažkuriam niekas nieko nesako. Kažkada tai viduje sukelia neramumų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius