-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 09 18

Vilniečiai džiaugiasi startu, M.Šernius ruošiasi pertvarkai rūbinėje

Vilniaus „Rytas“ pirmosiose LKL sezono rungtynėse po įtemptos kovos 76:66 nukovė Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Nugalėtojų treneris džiaugėsi pergale, kurią Pasvalyje pasiekti sunku visada, o štai Mantas Šernius žadėjo nukabinti veidrodžius rūbinėje.
Giedrius Žibėnas
Giedrius Žibėnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Džiaugiamės pergale išvykoje, niekada nėra lengva Pasvalyje laimėt, – komentavo rungtynes G.Žibėnas. – Tipinės pirmos rungtynės, daug dvejonių, daug klaustukų: kaip pasiruošę, kaip įeisim? Įėjome gerai, bet paskui norėjome žaisti labai komplikuotai. Turėjome daug laisvų metimų, jų nemetėme ir Pasvalys mus įklampino į pozicinį krepšinį, kas nebuvo pagal mūsų planą. Norėjome laikyti aukštesnį tempą. Galime sakyti, kad žaidėjai gerai padarė darbą per paskutines dvi minutes ir dėl to išsivežame pergalę.“

Margiris Normantas pelnė 8 taškus lemiamu mačo metu, tarp jų ir du tritaškius paeiliui, persvėrusius svarstykles „Ryto“ naudai.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: Pasvalio „Pieno žvaigždės“ - Vilniaus „Rytas“ [2021-09-18]

„Neišskirčiau Margirio. Sakyčiau, kad gana solidžios gynybos rungtynės. Kai viską keitėmės, jų pagrindiniai metikai nerado laisvų metimų. Varžovai pataikė tik 1 tritaškį iš 15-kos, bet labai nuvylė, kad neatsitvėrėme – 14 atkovotų kamuolių (puolime – aut. past.) yra per daug“, – sakė „Ryto“ treneris.

Jo kolega M.Šernius pasakojo, kad ruošiasi permainoms persirengimo kambaryje.

„Rungtynės parodė, kad rūbinėje reikia nukabinti visus veidrodžius ir užkabinti lentas deriniams braižyti. Bus daug darbo visame sezone. Tikrai neblogai kovėmės, buvo broko. Džiaugiuosi, kad kovėmės vyriškai iki galo, aišku, paskutinė minutė mus nužudė. Su atkarpa 0:10 rungtynės baigėsi netikėtai“, – pasakojo „Pieno žvaigždžių“ strategas.

VIDEO: M. Šernius: „Rungtynės parodė, kad rūbinėje reikia nukabinti visus veidrodžius“

M.Šerniaus teigimu, pirmos rungtynės visada būna kitokios.

„Kam jaudulys, kas perdegė... Tai normalu, natūralu ir turime sėsti, žiūrėti video, arti aikštelėje. Kito varianto nėra. Sezonas ilgas“, – užbaigė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius