-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 13

Ž.Urbonas: „Lyg ir pavargę Prienai, lyg ir primušam juos, bet su savo tais tritaškiais...“

Po nervingų rungtynių Prienuose Utenos „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas tik skėsčiojo rankomis – mačo baigtį nulėmė fantastiški Martyno Gecevičiaus tritaškiai. „Tuo krepšinis ir žavus“, – konstatavo Ž.Urbonas, pabrėžęs, kad pergalės buvo vertos abi ekipos.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

LKL pirmenybėse „Skycop“ palaužė „Juventus“ ekipą rezultatu 85:80.

„Sunkios rungtynės. Nervingos, nes supratome jų svarbą. LKL dabar tokia, kad visas namų rungtynes turime laimėti“, – po mačo sakė „Skycop“ strategas Virginijus Šeškus.

„Tikrai kovėmės. Vien tai, kad M.Gecevičius atkovojo 9 kamuolius, tai rodo. Į akis krenta, kad tritaškius metėme geriau nei dvitaškius. Tai nėra blogai, bet dvitaškius turėtume mesti geriau. Nemažai tiesiog iš po krepšio prametėme. Galbūt būtų buvę lengviau, jei būtume juos sumetę“, – kalbėjo V.Šeškus.

„Yra nesusikalbėjimų, piktumų, bet po rungtynių viską pamirštame. Tai tik emocijos. Noriu padėkoti vyrams“, – pridūrė treneris.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „SKYCOP“ - „JUVENTUS“ [2018-10-13]

Nors rungtynėse žibėjo ne vienas žaidėjas – ir Vaidas Čepukaitis, ir Michaelas Bruesewitzas, ir Ovidijus Varanauskas – abu treneriai išskyrė M.Gecevičiaus metimų reikšmę.

„Tie tritaškiai buvo labai svarbūs, bet, žinote, du kartus prieš tai jis prametė visiškai laisvas po atliktų derinių. Bet tuos lemiamus pataikė“, – šypsojosi V.Šeškus.

„Jis yra snaiperis ir jis turi mesti. Vienąkart pasakiau pastabą, kad iš per toli meti – iš 8 metrų atstumo gal nereikia mesti, bet jis yra tas žmogus, kuris gali įmesti lemiamus taškus“.

„Skaudžiai pralaimėjome. Žinome, ką jis gali, bet tie du M.Gecevičiaus tritaškiai – iš fantastikos srities“, – guodėsi Ž.Urbonas.

„Prienams pasisekė, bet vis tiek reikia juos pasveikinti. Gražios rungtynės, daug nervų, abu treneriai šlapi. Buvo gerų dalykų, bet tie M.Gecevičiaus metimai buvo labai skaudūs“, – tęsė Ž.Urbonas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Skycop - „Juventus“ [2018-10-13]

„Lyg ir pavargę Prienai, lyg ir primušam juos, bet su savo tais tritaškiais jie ir gyvuoja. Nieko nepadarysi. Šiandien abi komandos buvo vertos pergalės, bet pasisekė jiems“.

V.Čepukaitis pelnė 26 taškus, atkovojo 13 kamuolių ir surinko 36 naudingumo balus, bet paskutinėmis minutėmis dėl 5 pražangų žaidimą stebėjo nuo suolo.

Ž.Urboną kiek nuvylė, kad V.Čepukaitis pasiduodavo brolių Lavrinovičių provokacijoms.

„Identiškose situacijose mes gaudavome pražangas, jie negaudavo. Bet neturiu priekaištų teisėjams. Mums patiems reikia žinoti niuansus, pavyzdžiui, kad broliai tamposi“, – sakė Ž.Urbonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius