Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 23

„Žalgirio“ vadyba pasišaipė iš „Lietuvos ryto“ gobšumo: bilietus pardavinės itin pigiai

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo vadovybė nutarė savaip atsakyti į Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos bandymą pasipinigauti krepšinio sirgalių sąskaita. Vilniaus komandos vadyba praėjusią savaitę visus ekipos aistruolius nustebino žinia, kad šios komandos akistata Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) kovo 8 dieną su „Žalgiriu“ vyks ne didelėje „Siemens“ arenoje, o vos 3 tūkst. kėdžių turinčioje „Lietuvos ryto“ salėje, o bilietas visiems kainuos tikrai nemenkus 25 eurus. Tiek eurų ar litų šį sezoną nekainavo nė vienas bilietas į „Lietuvos ryto“ komandos mačą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Žalgiris“ į sostinės klubo išsišokimą atsakė šią savaitę ir antausis vilniečiams turėtų būti itin skambus. Žalgiriečių vadovybė pasirinko šūkį „Kaina Kaune – gera“ ir įgėlė vilniečiams – bilietų kaina bus keturis kartus mažesnė nei „Lietuvos ryto“.

„Žalgiris“ oficialiame klubo interneto puslapyje šiandien pranešė, kad pigiausi bilietai į balandžio 25 dieną įvyksiantį LKL namų mačą su „Lietuvos rytu“ kainuos vos 6 eurus. Rungtynės vyks „Žalgirio“ arenoje, talpinančioje apie 14 tūkst. sirgalių – žalgiriečiai tikisi surinkti pilną areną aistruolių.

Tiesa, bilietai po 6 eurus kainuos tik sektoriuose už krepšių, tačiau populiariausi bilietai nekainuos daugiau 10 eurų. Norintiems komforto ir puikiai matomo reginio, bilietai „Gold“ sektoriuose kainuos 26 eurus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius