Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 11

Bausmės dėl motinos nužudymo Airijoje laukianti lietuvė G.Dudko išgirdo, kokia yra bloga motina

36-erių lietuvė, kaltinama per Kūčias Airijoje nužudžiusi savo motiną, išgirdo, kad velionė manė, jog jos dukra nebuvo gera motina ir grasino atimti iš jos vaiką.
Greta Dudko
Greta Dudko

Priminsime, kad G.Dudko kaltė dėl netyčinės žmogžudystės jau yra įrodyta, tik kol kas už tai teismas jai nėra paskyręs bausmės.

Kaip rašo portalas Independent.ie, teismui jau žinoma, kad iki nusikaltimo moteris buvo dirbusi slauge, tačiau likus kelioms savaitėms iki nužudymo buvo nušalinta. Be to, tuo metu moteris turėjo problemų dėl byrančios santuokos bei alkoholio. Likus dviem savaitėms iki Kalėdų moteris su vaiku persikėlė gyventi pas motiną A.Butautienę į Kaslknoką.

Jos vyras Vitalijus Dudko teisme teigė, kad uošvė yra jiems abiems pareiškusi, jog jie yra blogi tėvai: „Ji nuolatos mums sakė, kad esame prasti tėvai ir auklėjame savo sūnų neteisingai. Ji sakydavo, kad pasiims jį kartu į Lietuvą.“

Kalbėdamas apie žmogžudystę, V.Dudko teigė, jog žmona jam prisipažino padarius kai ką baisaus: „Ji man pasakė, kad grūmėsi su savo motina ir tuomet trenkė ją į sieną, dėl ko ji ir mirė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius