Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 11

„Facebook“ transliaciją surengęs emigrantas grasino „išžudyti kaimiečius“ ir mokė keiktis savo mažametę

Gaila vaiko. Tikriausiai vienintelė tokia mintis sukosi galvoje tiems, kas stebėjo per „Facebook“ surengtą tiesioginę transliaciją ar matė jos įrašą. 41 minutę trunkančioje filmuotoje medžiagoje užfiksuotas iš pažiūros apsvaigęs jaunas vyras, kuris giriasi nusikalstamais žygdarbiais ir patirtimi kalėjime, blevyzgoja visokias nesąmones bei nešvankybes, įžeidinėja savo internetinę auditoriją, grasina „išžudyti kaimiečius“ ir viso to paties moko (tiksliau, jau anksčiau yra išmokęs) savo mažametę dukterį.
Feisbuko vartotojus papiktino emigranto elgesys
Feisbuko vartotojus papiktino emigranto elgesys / Kadras iš paviešintos vaizdo medžiagos

Vaizdo įraše matomas vaikinas prisistato esąs „Romka“, iš nerišlių jo kalbų susidaro įspūdis, kad tai Londone su mažamete dukrele ir jos motina gyvenantis emigrantas.

Romka kažkodėl nusprendė per „Facebook“ įjungti tiesioginę transliaciją iš savo kambario ir surengė blevyzgų šou, į kurį įtraukė ir vaiką.

Emigrantas kelis sykius pasigyrė, kad tik neseniai buvo išleistas iš pataisos namų, kur praleido 3 mėnesius. „Sėdėjau kaip lordas taukuose. Aš esu bachūras, aš žinau poniatkes. Ne pirmą sroką atsėdžiu, ir dar ne vieną atsėdėsiu“, – gyrėsi buvęs kalinys.

Sulaukęs įspėjimų, kad už tokį elgesį su vaiku bus apskųstas ir gali susilaukti sankcijų, jis ima aiškinti, kad naujų bausmių nebijo, nes jas vis tiek apimtų senos bausmės: „Davai, vis tiek tėvas laukia teismo nuosprendžio, važiuos ilgam pasėdėt. Tai jeigu čia dadės, tai poch** yra“, – vyras bandė paaiškinti, kad nebijo sankcijų, kurių gali sulaukti už šią transliaciją ir skriaudą mergaitei.

Transliacijos rengėjas stengėsi pritraukti kuo daugiau dėmesio, riebiai keikdamasis, propaguodamas smurtą, nuolat rodydamas į kamerą vidurinio piršto kombinaciją ir ragindamas tą patį daryti savo dukterį. Visus savo žiūrovus jis dažniausiai vadino kaimiečiais.

„Sušaudyti jumis reikia. Pasmeigti jumis reikia, tokius asilus“, – tėčiui, kuris grasino smurtu „ožiams“ ir „kaimiečiams“, antrino ir mažametė.

„Ožius reikia žudyt, šaudyt, prie sienos sudėjus“, – pareiškė vyras.

„Sušaudyti jumis reikia. Pasmeigti jumis reikia, tokius asilus“, – už kadro tėčiui antrino ir mažametė.

Emigrantas kartais paragindavo ją nelįsti į kadrą, nors judriam vaikui ilgo įrašo metu to išvengti nepavyko.

„Kodėl aš negaliu rodytis?“ – vienu metu susidomėjo mažametė.

„Todėl, kad padarys screen shot'ą ir nusiųs kur nors, nesirodyk“, – mokė tėvas, tiesioginio eterio metu vartojęs iš bambalio pilamą skystį, galbūt alkoholį.

Emigrantas sukėlė daug agresyvių komentarų savo atžvilgiu, tačiau į juos atsakė tik dar baisesniais žodžiais.

„Aš jį pripjausiu! Vieną dieną aš jį sutiksiu ir pripjausiu, žertvą, kur**“, – tą, kas grasino jam, pats baugino jaunas vyras.

Tikimasi, kad šiuo vaiko teises pažeidžiančiu vaizdo įrašu susidomės Lietuvos ir Didžiosios Britanijos teisėsauga, taip pat ir už nepilnamečių gerovę atsakingų institucijų specialistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius