Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 30

Lietuvis pasibaisėjo škotiška Kalėdine eglute

Per Kalėdas nė vienas Lietuvos miestelis nelieka be Kalėdų eglutės, kuri yra svarbiausia šio meto puošmena. Tačiau labai dažnai savo miestų ir miestelių eglutes mes pasiruošę išpeikti, nes jos gerokai nutolusios nuo estetikos standartų. Tačiau ką tuomet apie savo Kalėdų eglutę manyti škotams?
Škotiška eglutė
Škotiška eglutė / Asmeninio archyvo nuotr.

Škotijoje gyvenantis lietuvis, sveikindamas 15min redakciją su artėjančiais Naujaisiais metais ir linkėdamas daug tiesos bei juoko iš viso pasaulio, pasidalino kalėdinės eglutės nuotrauka iš Pterheado miesto Škotijoje.

Jis atviravo, kad jam norisi parodyti, prie kokios eglutės emigrantai, lietuvaičiai ir broliukai latviai, sutinka Naujuosius Metus. Tačiau argi gali tokią eglutę rodyti?

„Čia gyvenu penkerius metus ir kiekvienais metais šiame miestelyje Kalėdinė eglutė vis „puošnesnė“. Nežinau, juoktis ar gailėtis, tačiau, tiesą sakant, liūdna. Mano manymu, visų pirma turėtų būti gėda miesto valdžiai. Nežinau, gal jiems nepatinka Kalėdos ar Naujieji Metai, bet tai pasityčiojimas ir iš eglutės, ir iš švenčių, ir iš žmonių. Ir tai daug ką pasako apie žmones, kurie suorganizuoja jos atvežimą ir pastatymą miesto centre“, – teigė Škotijoje gyvenantis lietuvis.

Jis pasižadėjo sau, savo šeimai ir pažįstamiems, kad rašys miesto valdžiai ar politikui, kuris paskirtas atstovauti Peterheado miestui, kad pastatytų gražią eglutę.

„Juokais tarpusavyje sakome, kad ją specialiai pastatė emigrantams, nes prie jos škotai ir neateina“, – pasakojo vyriškis.

Dėkojame skaitytojui už atsiųstą nuomonę ir nuotrauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius