-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 01 10

Kauno mokyklai laikinai vadovauja už pedofiliją anksčiau teistas buhalteris

Kauno A.Stulginskio mokyklai-daugiafunkciam centrui laikinai vadovauja už pedofiliją anksčiau teistas vyriausiasis buhalteris Linas Urbonavičius.
Vaikai mokykloje
Vaikai mokykloje/ Asociatyvi nuotr. / Vida Press nuotr.

Prieš pat Naujuosius metus susirgus mokyklos vadovui Vytautui Dubauskui laikinai ugdymo įstaigai pavesta vadovauti buvusiam vyriausiajam buhalteriui Linui Urbonavičiui, mokykloje einančiam informacinių technologijų specialisto pareigas. Šį mokyklos darbuotoją 2014 metų liepą teismas pripažino kaltu dėl neteisėto vaikų pornografijos įgijimo – pareigūnai vyro darbo kompiuteryje rado nuotraukų ir vaizdo įrašų su seksualiai išnaudojamais vaikais, – skelbia delfi.lt.

2015 metų gegužę L.Urbonavičius teistas dėl sukčiavimo ir dokumentų klastojimo, nes penkių mokyklos darbuotojų vardu užpildė ir pasirašė deklaracijas dėl 2 proc. paramos nuo sumokėto pajamų mokesčio skyrimo A.Stulginskio mokyklai. Jis sumokėjo teismo paskirtą baudą.

Šiuo metu sergantis direktorius V.Dubauskas portalui teigė, jog L.Urbonavičius gali dirbti, nes jam yra panaikintas teistumas, be to, nuteisdamas L.Urbonavičių teismas nenurodė jo atleisti iš pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius